Ant-Man ontmoet 'oude helden' op nieuwe setfoto's 'Avengers 4'

Ant-Man ontmoet 'oude helden' op nieuwe setfoto's 'Avengers 4'

Nieuwe informatie van de set van dit nog titelloze slotstuk!


LET OP! Dit artikel bevat spoilers voor zowel Avengers: Infinity War (2018) als Avengers 4 (2019)!

Tijdens het draaien van films verschijnen er geregeld foto's online vanaf de set van nieuwsgierige fans en media. Gisteren kon de website Just Jared, die wel vaker kiekjes vanaf de filmsets plaatst, weer wat nieuwe foto's onthullen van het nog titelloze Avengers 4. Momenteel worden de laatste opnames van die film gemaakt in Atlanta, Amerika. De nieuwe foto's lijken te bevestigen wat we al eerder dachten; we gaan terug in de tijd!

Bekijk de afbeelding
Enkele maanden geleden zagen we al op andere onofficiële setfoto's hoe de makers een scène, die zich afspeelt in de tijd van de eerste The Avengers (2012), aan het opnemen waren. Dat het ging om een flashback wisten we toen al omdat de gefotografeerde helden hun kostuums droegen uit die eerste film. Deze week zijn regisseurs Anthony en Joe Russo naar alle waarschijnlijkheid nieuwe beelden aan het opnemen voor die scènes.

Op de nieuwe foto's van Just Jared zijn de oorspronkelijke Avengers-leden als Iron Man Robert Downey Jr. en Captain America Chris Evans namelijk weer in hun oude vertrouwde pakjes te zien. Ook Mark Ruffalo is aanwezig. Hij draagt een motion-capture-suit om zijn personage The Hulk tot leven te kunnen brengen. Echter, een opvallende aanwezige is ook Paul Rudds mierenheld Ant-Man. Rudd draagt het nieuwe pak van Ant-Man, dat hij ook aan zal hebben in het in juli te verschijnen Ant-Man and the Wasp.

Daarmee lijkt een sprong terug in de tijd dus zeker, aangezien Ant-Man nog geen deel uitmaakte van het team in de eerste groepsfilm. Eerder leek het namelijk nog te gaan om flashbacks. Opvallend is dat alle vier de castleden een horloge-achtig apparaatje om hun handen dragen. Zou dit apparaat het tijdreizen mogelijk maken? Of is het - gezien de vlinderachtige vorm - iets om mee te krimpen en zien we straks een mini-Hulk naast Ant-Man? De tijd zal het ons leren!

Via de onderstaande Tweet kun je alle foto's bekijken!


NieuwsFilm

meest populair