Algemeen

Ant-Man ontmoet 'oude helden' op nieuwe setfoto's 'Avengers 4'

Nieuwe informatie van de set van dit nog titelloze slotstuk!

door Jeffrey Kouters om 14:31 in Algemeen

LET OP! Dit artikel bevat spoilers voor zowel Avengers: Infinity War (2018) als Avengers 4 (2019)!

Tijdens het draaien van films verschijnen er geregeld foto's online vanaf de set van nieuwsgierige fans en media. Gisteren kon de website Just Jared, die wel vaker kiekjes vanaf de filmsets plaatst, weer wat nieuwe foto's onthullen van het nog titelloze Avengers 4. Momenteel worden de laatste opnames van die film gemaakt in Atlanta, Amerika. De nieuwe foto's lijken te bevestigen wat we al eerder dachten; we gaan terug in de tijd!


Enkele maanden geleden zagen we al op andere onofficiële setfoto's hoe de makers een scène, die zich afspeelt in de tijd van de eerste The Avengers (2012), aan het opnemen waren. Dat het ging om een flashback wisten we toen al omdat de gefotografeerde helden hun kostuums droegen uit die eerste film. Deze week zijn regisseurs Anthony en Joe Russo naar alle waarschijnlijkheid nieuwe beelden aan het opnemen voor die scènes.

Op de nieuwe foto's van Just Jared zijn de oorspronkelijke Avengers-leden als Iron Man Robert Downey Jr. en Captain America Chris Evans namelijk weer in hun oude vertrouwde pakjes te zien. Ook Mark Ruffalo is aanwezig. Hij draagt een motion-capture-suit om zijn personage The Hulk tot leven te kunnen brengen. Echter, een opvallende aanwezige is ook Paul Rudds mierenheld Ant-Man. Rudd draagt het nieuwe pak van Ant-Man, dat hij ook aan zal hebben in het in juli te verschijnen Ant-Man and the Wasp.

Daarmee lijkt een sprong terug in de tijd dus zeker, aangezien Ant-Man nog geen deel uitmaakte van het team in de eerste groepsfilm. Eerder leek het namelijk nog te gaan om flashbacks. Opvallend is dat alle vier de castleden een horloge-achtig apparaatje om hun handen dragen. Zou dit apparaat het tijdreizen mogelijk maken? Of is het - gezien de vlinderachtige vorm - iets om mee te krimpen en zien we straks een mini-Hulk naast Ant-Man? De tijd zal het ons leren!

Via de onderstaande Tweet kun je alle foto's bekijken!


15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

wat zijn die puntjes op hun pak?

Scheerzeep

Avatar

@GreenHornet

Waarschijnlijk om hun bewegingen te stroomlijnen en outfits bij te werken met CGI.

Master Of Films

Avatar

Zie ik dat nou goed, heet Cap dezelfde uniform aan als in de 1e Avengers film. Zo jammer, want zijn zwarte pak in Winter Soldier was veel mooier dan die oudbollige Avengers versie.

Mav Damian

Avatar

@Master of Films
Komt omdat ze terug in de tijd zijn. Moment van de battle in New York waarschijnlijk wat interessant is.

Ereptile

Avatar

Houdt dit in dat Ant-Man kan tijdreizen?

Ninsh

Avatar

@ereptile

Wie weet. Maar 1 van de stenen heet "Time Stone" ;)

Wie weet heeft daar mee te maken.

chazillionair28

Avatar

uhm ontkracht dit niet een time loop geval ? Aangezien we geen antman in de eerste avengers zagen. Misschien een beetje te ver gezocht maar als er iemand terug reist vanuit avengers 3 naar avengers 1 zouden we in avengers 1 daar wel wat van gezien hebben toch Smiley face

bioshock300

Avatar

avengers 4 secret invasion dus toch?

chefry1983

Avatar

Ant man is klein en kan over het hoofd worden gezien

Artificialis

Avatar

Tijdreizen? Dat kan een ingewikkelde bende gaan worden.. Hoewel ik het in X-Men: Days of Future Past briljant vond gedaan hoop ik niet dat ze in deze film gedeeltes van de Marvel geschiedenis gaan wissen.

Mav Damian

Avatar

Ik heb ook voor het laatst nog gelezen dat acteur Frank Grillo terugkeert als Crossbones in avengers 4 blijkbaar.

Ereptile

Avatar

@Ninsh, je hebt daar wel een goed punt Smiley face Als het om de krachten gaat van de Infinity Stones, dan zou dit net zo goed een alternate reality kunnen zijn, gemaakt door de Mind Stone.

Master Of Films

Avatar

Mav Damian "@Master of Films
Komt omdat ze terug in de tijd zijn. Moment van de battle in New York waarschijnlijk wat interessant is."
Good point. Want ik zie niet alleen dat Cap's uniform hetzelfde is. Zijn kapsel is ook (bijna) hetzelfde.

GreenHornet

Avatar

dat deze film over tijd reizen zou gaan dat was al een lange tijd bekend.

SunChaser

Avatar

Dus wie dood gaat in A3 kan gerred worden in A4?

nieuwslaatste nieuws

meest populair