Algemeen

Enorm succes voor 'Black Panther' in het vooruitzicht

Veel centen onderweg.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:15 in Algemeen
Eerder deze week werd bekend dat de volgende film van Marvel Studios in de eerste 24 uur meer tickets in de voorverkoop heeft verkocht dan welke Marvel Cinematic Universe-film ook. En nu heeft Box Office Pro onthuld dat zij een enorme opening én eindscore verwacht.

Volgens de Box Office expert gaat Black Panther maar liefst zo'n $120 miljoen ophalen in het Noord-Amerikaanse premièreweekend. Dit is $30 miljoen meer dan hun eerdere voorspelling. Mocht dit kloppen dat is het één van de sterkste openingen ooit voor een eigen film. De drie beste scores voor een eigen hoofdstuk binnen het MCU zijn voor Spider-Man: Homecoming ($117,0 miljoen), Iron Man ($98,6 miljoen) en Guardians of the Galaxy ($94,3 miljoen).

Ook de Noord-Amerikaanse eindscore zou fors zijn met maar liefst zo'n $335 miljoen. Mocht dit lukken dan is de score nagenoeg gelijk aan die van Spider-Man: Homecoming, tot op heden de op vijf na financieel succesvolste MCU-film in de States.

Hoe de Noord-Amerikaanse en wereldwijde score uitpakt voor de film van regisseur Ryan Coogler zien we vanaf 14 februari. Hieronder een aardige featurette over de 'Warriors of Wakanda':9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Ik was even aan het nagaan over eerdere films waarin er een negroïde superheld was die de hoofdrol had en moest stiekem wel lachen: ***** Klik *****

Ik hoop dat de film zo goed is als hij eruit ziet. Ik ga hem zeker kijken.

ntt

Avatar

Het wordt tenminste een Marvel film waar niemand kritiek kan hebben op de kleuren!!
Mijn kaartje is geserveerd!! Nu hopen op dat iedereen zijn MOBIEL uitlaat!!! ;)

Dukat

Avatar

@ntt: ik kan nog geen kaartje reserveren bij Pathé. Hoe heb je dat gedaan?

Hendrik de Kijzer

Avatar

ntt, of dat iedereen stil is. Ik had bij The Force Awakens dat er allemaal kinderen er doorheen zaten te krijsen en de tekst aan het citeren waren.

Gelukkig was dat bij The Last Jedi minder. Ik zat in een 4DX-stoel bij The Last Jedi, maar achteraf bleek dat iemand gewoon de hele tijd tegen mijn stoel aan zat te trappen.

GreenHornet

Avatar

Dit is een opwarmertje voor Avengers, daarom doet kaartverkoop goed.

ntt

Avatar

@ Dukat, ik kan ook nog geen kaartjes reserveren :p maar zal wel als een van de eerste reserveren :)

@ Hendrik, ik probeer altijd zo laat mogelijk te gaan. In die megabioscopen vind het zowieso niet meer prettig film kijken. Ging liever naar een kleinere bioscoop, maar die zijn allemaal gesloopt helaas :(

Artificialis

Avatar

@Hendrik de Kijzer
Mijn advies zou zijn om juist vroeger op de dag te gaan. Op doordeweekse ochtenden en middagen is het vaak verrassend rustig. Maar ja, dan moet je toevallig wel een vrije dag hebben.

ntt

Avatar

Dat is ook een goeie!! Deed dat vroeger ook wel eens, zo heb ik eens in m’n eentje Jurassic park gekeken. Maar tegenwoordig draaien films op vroegst om 15:00 uur :(

Deweb

Avatar

Toch zat ik onlangs om 10:30 bij Star Wars. Het gebeurd dus wel. Maar word wel zeldzamer.

Het zou trouwens pas nieuws zijn als een grote opbrengst niet het geval was bij een Marvel-film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair