Algemeen

'Shazam!' krijgt officieel verschijningsdatum in 2019

Mark Strong de slechterik.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:58 in Algemeen
Warner Bros. Pictures en New Line Cinema hebben vrijdag officieel bevestigd dat de superheldenfilm Shazam! in 2019 in de bioscoop verschijnt. De studio heeft de film voor Noord-Amerika op de datum 5 april 2019 gezet.

In deze DC-film stapt de jonge Asher Angel in de huid van Billy Batson en geeft Zachary Levi gestalte aan de titelheld en zijn alter ego. Mark Strong neemt de rol van de slechterik op zich, Dr. Thaddeus Sivana, en er zijn kleinere rollen voor Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Ian Chen en Jovan Armand als de vrienden en huisgenoten van Billy.

De regie ligt in handen van David F. Sandberg, bekend van de horrorfilms The Lights Out en Annabelle: Creation, en hij verfilmt een script van Henry Gayden en Darren Lemke. De opnames vinden plaats in Vancouver.

Shazam! verschijnt een paar maanden na het dit jaar te verschijnen Aquaman en in 2019 staat ook de DC-film Wonder Woman 2 gepland.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Hopen dat Strong geen slechte cgi of rare snuiter slechterik speelt.

rainking

Avatar

Tof! Twee Captain Marvel films in 2019! sterker nog, er zit maar één maand tussen.

Master Of Films

Avatar

Shazam! zou de eerste echte Walter Hamada film kunnen worden. Wellicht dat hij ook invloed gaat krijgen op Aquaman. In hoe verre de nieuwe richting van DC gaat worden moeten we nog even afwachten, maar Hamada weet wel degelijk hoe een filmuniversum moet opbouwen, al dan niet met James Wan.
Vraag mij wel af of Zack Snyder helemaal weg is van DC films, nu Hamada de boel gaat overnemen. Plus dat Geoff Johns de DC consultant gaat worden.

Sunspot

Avatar

Vraag me af hoe ze dat met die jongere acteur gaan doen bij eventuele vervolgfilms.

Artificialis

Avatar

@Sunspot
Twee vervolgen moet lukken. Andrew Garfield was in The Amazing Spider-Man al 28. En kwam wat mij betreft nog geloofwaardig over als tiener.

Jeroen Pasman

Avatar

Wow ! Leuk ! Ik hoop wel dat het SUPERKOSTUUM er een beetje gers uitziet

Goku32

Avatar

Ben benieuwd wat dit gaat worden. Want die shazam zegt me helemaal niet veel. Weet alleen dat het een 10 jarig jongetje is die een superheld kan veranderen

Sunspot

Avatar

@Artificialis

Ja, maar in de comics is hij een stuk jonger, las bij een vorig reactie '10 jaar', zoiets, zo ziet hij er ook uit in de comics.

Wordt dan een stuk moeilijker

Artificialis

Avatar

De acteur is 15 jaar, dus waarschijnlijk hebben ze de leeftijd van het personage sowieso al opgerekt. Hij ziet er wel jong uit voor zijn leeftijd, maar ik verwacht niet dat hij een kind van 10 gaat spelen.

Sunspot

Avatar

Zou inderdaad ook kunnen dat ze gewoon 'rekken'.

Tien jarige is gewoon moeilijk, ze veranderen 'teveel' binnen maanden zelfs.

Of gewoon verzinnen dat die jonge gast ook snel oud wordt even, wat dan ook omhet verhaal een beetje kloppend te maken

nieuwslaatste nieuws

meest populair