Algemeen

DC-film 'Flashpoint' in handen van 'Vacation'-duo

Eigen wilde Warner Bros... Ben Affleck?

door Bram de Groot om 07:14 in Algemeen
Variety meldt dat Warner Bros. in een afrondend gesprek is met het regieduo John Francis Daley en Jonathan Goldstein. Zij moeten de DC-film Flashpoint gaan regisseren. Dit is uiteraard de solofilm rond het bekende DC-personage The Flash, de rol van Ezra Miller. Onlangs nog te zien in Justice League.

Volgens Variety trachtte de studio eerst Batman-acteur Ben Affleck te strikken voor de regiestoel, maar na The Batman liet hij ook deze superheldenfilm aan zich voorbijgaan. Eerder verlieten de regisseurs Seth Grahame-Smith en Rick Famuyiwa al de film en recent was Robert Zemeckis nog in beeld. Nu wordt het dus naar alle waarschijnlijkheid het duo Daley & Goldstein.

De twee zijn bekend van films als de komedie-reboot Vacation (2015) en de actiekomedie Game Night (2018) en waren ook schrijvers bij het superheldensucces Spider-Man: Homecoming van Marvel Studios en Sony Pictures.

Flashpoint heeft nog geen verschijningsdatum, al is de kans groot dat deze voor het jaar 2020 gepland wordt.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

konden ze echt niks beters krijgen.

Master Of Films

Avatar

Robert Zemeckis voorbij laten schieten is heel dom WB.

Robbepost

Avatar

Ik zou Don Michael Paul nemen. Met death race 4 heeft hij zich definitief de regisseurstop in geregisseerd!

ISIM

Avatar

Hmmm. Flashpoint was juist alles behalve grappig. Maar aan de andere kant waren de Russo Brothers ook alleen bekend om Community.

Flashpoint heeft teveel lagen, dus nu maar hopen dat ze Christopher Nolan kunnen overhalen, als er iemand is die de DCUE kan redden is hij het wel.

Decepticon

Avatar

Het schrijfwerk van Spider-Man: Homecoming is heel goed, maar die reboot van Vacation was niet best, alleen Chris Hemsworth was grappig.

Wie weet kunnen ze er wat van maken. De Russo's hebben Community gemaakt, maar dat vind ik geen donder aan, het zegt soms helemaal niks.

Mav Damian

Avatar

ISIM
Daar heb je een punt in over de Russo broers, maar toch.

Homecoming vond ik juist een van de mindere Spider-Man films. Schrijfwerk was simpel.
Ik heb zo'n vermoeden dat WB Flaspoint totaal fout gaan maken. Het zijn ook regisseurs die waarschijnlijk niet te veel mogen zeggen.

benjamin

Avatar

Homecoming was op zich goed, maar die had wel een hele hoop schrijvers en dus niet enkel dit duo. Maar ik weet niet of dat veel uitmaakt want op het eerste zicht lijken ze enkel voor regie gevraagd te zijn volgens dit artikel. En wat dat betreft lijkt op het eerste zicht dit mij vooral een keuze te zijn voor namen die goed naar de pijpen van een studio kunnen dansen.

ISIM

Avatar

Flashpoint is een totaal andere film dan Homecoming. Voor zover ik weet komt er geen humor in voor. Maar we gaan het zien, 2020 is nog ver weg.

GreenHornet

Avatar

Flashpoint is geen makkelijke film om te maken.
Ik hoop dat verheel goed in elkaar zit.

NieuwsFilm

meest populair