Loopt Tom Cruise met krukken na nieuw ongeluk op set 'Mission: Impossible 6'?

Loopt Tom Cruise met krukken na nieuw ongeluk op set 'Mission: Impossible 6'?

Worden de opnames van 'Mission: Impossible' voor Cruise zelf ook een 'Mission: Impossible'?

Het schijnt acteur Tom Cruise (American Made, The Mummy) niet echt mee te zitten op de set van Mission: Impossible 6. Cruise brak vorig jaar augustus zijn enkel nog tijdens een mislukte stunt, maar nu lijkt de pechvogel alweer gewond te zijn geraakt tijdens het filmen van een stunt, wederom op de set in Londen, Engeland. Roddelwebsite TMZ beweert zelfs dat Cruise met krukken rondloopt.

Hollywoodacteurs mogen - verzekeringstechnisch - vaak geen gevaarlijke stunts uitvoeren. Meestal worden er professionele stuntmannen ingehuurd om dat voor hen te doen. Een uitzondering op die regel lijkt echter acteur Tom Cruise te zijn, van wie bekend is dat hij veel van zijn stunts zelf doet. Zo bungelde hij voor Mission: Impossible - Rogue Nation (2015) nog aan een opstijgend vliegtuig en beklom hij in Dubai de Burj Khalifa, de hoogste toren ter wereld, voor Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011).

Kortom: Cruise is niet bepaald bang aangelegd. Op onofficiële, gefilmde beelden vanaf de set van Mission: Impossible 6 is te zien hoe Cruise voor een stunt in een raamkozijn staat en uitglijdt voordat hij het raam vast kan pakken. Een cameraman zou Cruise na afloop met krukken hebben zien rondlopen, maar daar is geen fotobewijs van beschikbaar. Een woordvoerder van Cruise wilde niet reageren op de berichten tegenover TMZ.

Wellicht dat de 55-jarige Cruise voor het volgende deel toch eens moet overwegen om wat meer stunts over te laten aan zijn stuntmannen... Mission: Impossible 6, geregisseerd door filmmaker Christopher McQuarrie, moet eind juli in de bioscopen verschijnen. Hopelijk verschijnt Cruise dan ook gewoon heel en wel op de rode loper.

Benieuwd naar de beelden van het ongeluk? Klik dan hier!



NieuwsFilm

meest populair