Celebrity

Robert Downey Jr. trakteert de gehele crew na laatste draaidag 'Avengers 4'

Een afscheidscadeau?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 11:19 in Celebrity
Onlangs sloot Robert Downey Jr. zijn draaiperiode van bijna één jaar af voor de aankomende Marvel-films Avengers: Infinity War (2018) en Avengers 4 (2019). De acteur is al sinds 2008 (sinds de eerste 'Iron Man') betrokken bij het fictieve filmuniversum. Als dank voor hun harde werk, besloot Downey Jr. de crew van de films te verrassen met een mooi gepersonaliseerd cadeau.

We hoeven er inmiddels geen geheim meer van te maken. De kans is vrij groot dat Avengers 4 de laatste keer wordt dat Downey Jr. te zien zal zijn als de held Tony Stark/Iron Man. Zeker weten doen we het echter niet. Downey Jr. besloot in ieder geval voor nu goed afscheid te nemen van de filmset met een leuke verrassing voor het personeel. Downey Jr. gaf iedere werknemer namelijk een gepersonaliseerde filmstoel, die dikwijls tijdens opnames worden gebruikt door de cast en crew.

Ook staat er een persoonlijke boodschap van Downey Jr. op de stoelen. "Een welgemeend dankjewel vanuit het diepst van mijn arc reactor", staat er gegraveerd op het plaatje, verwijzend naar het apparaat in de borstkas van zijn karakter Tony Stark. Op social media reageren crewleden blij verrast op het persoonlijke cadeautje van de populaire acteur. Al met al een mooi gebaar dus van Downey Jr. richting de mensen op de werkvloer van een filmset, die lang niet altijd erkenning krijgen voor hun harde werk. Chapeau!10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

prachtig hij heeft nu toch geld teveel

Master Of Films

Avatar

RDJ kan wel betalen van zijn fooi die hij heeft gekregen van Marvel. Als gift kan hij het zelfs aftrekken van de belasting :P ;) [wil niet zeggen dat het kan uiteraard]

Robbepost

Avatar

Jammer dat Villeneuve deze films niet regisseert!

SeanDeNiro

Avatar

Toch wel raar dat 1 persoon meer verdient dan de rest (achter de camera) bij elkaar.

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Jammer dat Villeneuve deze films niet regisseert!"
Ajb zeg. Die man is zo talentloos. Als hij aan het roer van Avengers zou gaan zitten, dan zou het een Marvel versie van Arrival Runner 2049 voor volwassen gaan worden en kan Robert Downey Jr. zijn salaris terugbetalen gaan betalen aan Marvel.

Artificialis

Avatar

Ik moet er toch niet aan denken dat Iron Man doodgaat, maar als er een episch moment is om het te doen, dan is het nu. Voor Captain America zal het na afloop ook wel voorbij zijn. Als er regisseurs zijn die ze een waardig einde kunnen geven dan zijn het de Russo brothers wel.

Rich Art

Avatar

@SeanDeNiro: Misschien waar, maar RDJ levert qua vrijheid heel veel meer in dan een cameraman. Bovendien draagt hij de franchise, want zonder RDJ... ik weet niet of het allemaal zo enorm succesvol was geweest.

KeesjeNL

Avatar

Leuk origineel cadeau :).

Moviefreak63

Avatar

Ik zal hem graag weer eens in een ander soort rol willen zien. Iron man ken ik wel zo langzamerhand

Grendizer

Avatar

Zijn ze met z'n allen shoarma gaan eten?

nieuwslaatste nieuws