Chris Hemsworth stopt voorlopig met acteren

Chris Hemsworth stopt voorlopig met acteren

De Marvel-ster wil tijd vrijmaken voor een ander vak.

De Australische acteur Chris Hemsworth, onder het grote publiek vooral bekend als de vertolker van de Noordse god Thor in het filmuniversum van Marvel, stopt hoogstwaarschijnlijk een tijdje met acteren. De acteur plant namelijk een korte pauze om zich meer te kunnen focussen op zijn gezin.

"Ik zou graag eens de kinderen naar school willen kunnen brengen. Misschien knijp ik er wel een jaar tussenuit", vertelt Hemsworth in een recent interview met The Times. "Het wordt misschien tijd om mijn geld te innen, afscheid te nemen en de rest van mijn leven te gaan surfen", grapt de acteur.

Hemsworth is het afgelopen jaar druk bezig geweest met het draaien van Avengers: Infinity War en Avengers 4, waarin hij wederom te zien zal zijn als de Noordse dondergod Thor. Ook moest hij afgelopen oktober zijn solofilm Thor: Ragnarok promoten. Veel tijd om met zijn vrouw en kinderen door te brengen, had hij dus niet bepaald.

"Ik wil er meer voor het gezin zijn. Mijn vrouw en ik hadden het er laatst nog over hoe snel de jaren voorbij vliegen. De kinderen worden snel groot", vertelt de 34-jarige familieman. "Natuurlijk hebben we heust wel onze momenten samen, maar dan voelt het altijd alsof we tijd tekort komen".

Hemsworth zal dus waarschijnlijk zijn best gaan doen om zijn agenda zo leeg mogelijk te maken voor de komende tijd. In april zal hij alleen wel weer de wereld rond moeten reizen om Avengers: Infinity War te promoten, maar dat Hemsworth zijn aandacht meer wil gaan vestigen op zijn familie, moge duidelijk zijn.



NieuwsFilm

meest populair