Tom Hardy toont tatoeage na verliezen weddenschap van Leonardo DiCaprio

Tom Hardy toont tatoeage na verliezen weddenschap van Leonardo DiCaprio

Leo knows all!

Tom Hardy is een man van zijn woord. Iets langer dan een jaar geleden onthulde de 40-jarige Engelsman dat hij en The Revenant-collega Leonardo DiCaprio een weddenschap hadden gesloten. Volgens de laatstgenoemde zouden de leden van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences Hardy belonen met een Oscarnominatie voor zijn bijdrage aan de film van Alejandro G. Iñárritu. Zelf geloofde Hardy daar niets van en ging de uitdaging aan. De verliezer zou een tatoeage moeten laten zetten, uitgekozen door de winnaar. Helaas voor Hardy won én verloor hij - een Oscarnominatie en de weddenschap.

Destijds vertelde de acteur dat DiCaprio al iets op het oog had, maar Hardy wilde niet al te snel te werk gaan. "Ik heb hem nog niet laten zetten, omdat hij waardeloos is," aldus de beste man uit Dunkirk. "Hij had in afschuwelijk handschrift geschreven: 'Leo knows everything.' Ha! Ik had zoiets van: 'Goed, dat ga ik voor elkaar krijgen, maar je moet het wel fatsoenlijk opschrijven.'" Maar nu is het eindelijk zover. Zie hieronder.

Wanneer hij de tatoeage op zijn rechterarm heeft laten zetten is niet bekend. Daarnaast zien we dat hij niet Leo knows everything heeft genomen, maar Leo knows all. Hoewel Hardy genomineerd werd voor beste mannelijke bijrol - en het op moest nemen tegen Christian Bale (The Big Short), Mark Ruffalo (Spotlight) en Sylvester Stallone (Creed) - ging hij niet naar huis met het beeldje. Dat deed Mark Rylance, die beloond werd voor zijn aandeel aan Bridge of Spies. Hardy's maat DiCaprio werd eveneens genomineerd, voor beste acteur. Die won hij.

NieuwsFilm

meest populair