Spider-Man in de ruimte in 'Avengers: Infinity War' tv-trailer!

Spider-Man in de ruimte in 'Avengers: Infinity War' tv-trailer!

Dit moet je zien.

Volgende week landt Black Panther in de wereldwijde bioscoopzalen en naar verluidt zou deze film ervoor zorgen dat je een compleet andere blik hebt op de gebeurtenissen in de eerste trailer voor het aansluitende Avengers: Infinity War. Daarin zag je namelijk dat Wakanda onder meer het toneel wordt van een enorm slagveld tussen het Thanos' leger en de Avengers.

Tijdens de Super Bowl is een nieuwe tv-trailer verschenen voor de superheldenfilm van het duo Anthony en Joe Russo. Hierin ook nieuwe beelden, ook van de grote slechterik van acteur Josh Brolin. Check de beelden hieronder!


In Infinity War, welke een tweeluik vormt met Avengers 4 (2019), gaat Thanos op zoek naar de Infinity Stones. Hiervan zijn er maar liefst zes en in dit artikel keken we uitgebreid naar deze stenen: de Space Stone, Mind Stone, Reality Stone, Power Stone, Time Stone en Soul Stone. Deze bevinden zich respectievelijk in handen van Loki (Tom Hiddleston), Vision (Paul Bettany), The Collector (Benicio Del Toro), Nova Prime Irani Rael (Glenn Close), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) en vermoedelijk Wakanda / Black Panther (Chadwick Boseman).

Hoe Thanos de stenen bemachtigt en in welke volgorde zie je vanaf eind april in de Nederlandse 3D/IMAX-bioscoopzalen. Fraai detail is dat de film geheel met IMAX/ARRI 2D camera's is opgenomen! Een IMAX-bezoekje meer dan waard dus.

NieuwsFilm

meest populair