Dit personage uit 'X-Men: Apocalypse' keert niet terug in 'Dark Phoenix'

Dit personage uit 'X-Men: Apocalypse' keert niet terug in 'Dark Phoenix'

Er is geen plaats voor Rose Byrne.

Actrice Rose Byrne was sinds X-Men: First Class te zien als Moira MacTaggart. Maar waar ze nog in Apocalypse te zien was en een romantische relatie kreeg met Charles Xavier (James McAvoy) is die in X-Men: Dark Phoenix voorbij. Ze zal niet voorkomen in de film van regisseur Simon Kinberg.

Byrne vertelde aan CinemaBlend dat er geen ruimte voor haar is. "Helaas zal Moira niet verschijnen," begon ze. "Ik zou wel willen. Ik vond het geweldig om X-Men: Apocalypse te maken. Ik hou van de cast. Het is een heel leuk... hoe noem je dat? Superheldenfilm-ensemble? Ik kan niet wachten om te zien wat Jessica Chastain doet, want ik ben een groot fan van haar."

Helaas voor Byrne zal ze net als de rest van ons moeten wachten op de film, die in november in de bioscoop zal verschijnen. Daarin zullen vrouwen de hoofdrol krijgen; naast Jessica Chastain als de schurk, is er ook nog een hoofdrol voor Jennifer Lawrence als Mystique en Sophie Turner als Jean Grey.

Laatstgenoemde staat centraal, waarin Jean verandert in de Dark Phoenix en de X-Men moeten beslissen of haar leven meer waard is dan dat van alle mensen op de planeet. Vanaf 1 november te zien.



NieuwsFilm

meest populair