Kies de vetste trailer van deze week!

Kies de vetste trailer van deze week!

Welke filmtrailers verschenen afgelopen dagen?

Het was deze week raak. Er verschenen heel wat trailers voor aanstaande bioscoopfilms. Hieronder in een vogelvlucht de meest opvallende - zeg maar vetste - trailers van afgelopen dagen. Afsluitend een POLL, waarmee je jouw favoriet kunt aangeven.

Deze week was er uiteraard de Super Bowl, met enkele opvallende trailers, en er verschenen trailers voor de film rond de Marvel-personages Deadpool en Venom. Hieronder de POLL, daarna de trailers!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
bike trail guide

Deadpool 2
Dit jaar krijgen we het tweede avontuur te zien van Ryan Reynolds' Merc with a Mount. Met bekende en nieuwe personages, waaronder Cable (Josh Brolin), draait de R-rated superheldenfilm vanaf 17 mei in de Nederlandse bioscoopzalen.


Jurassic World: Fallen Kingdom
De tweede trailer van dit vervolg liet meer van het plot zien. De dino's van het bekende eiland worden vervoerd en komen ergens terecht. Ook keert Blue terug die samen met onder meer Chris Pratt actie moet ondernemen tegen een vermoedelijk uitbraak van een nieuwe hybride dino. Vanaf 7 juni in de bioscoop.


Mission: Impossible - Fallout
Opnieuw stapt Tom Cruise in de huid van Ethan Hunt, voor zijn zesde avontuur waarin het verhaal draait om een nucleare dreiging en het verleden van de M:I-agent. Vanaf 27 juli in de bioscoop.


Skyscraper
Daar is The Rock weer. Ook dit jaar zien we Dwayne Johnson in grote actiefilms. In deze wordt hij een soort Bruce Willis en moet hij zijn familie redden uit een brandende wolkenkrabber, niet geheel toevallig de hoogte ooit gebouwd. Vanaf 12 juli in de bioscoop.


Solo: A Star Wars Story
Eindelijk waren daar de eerste beelden uit de vierde Star Wars-film van Walt Disney/Lucasfilm. Met Alden Ehrenreich in de titelrol krijgen we te zien hoe Han Solo uitgroeit tot de cynische held die we kennen uit de sagafilms. Vanaf 23 mei in de bioscoop.


Venom
En er waren ook de eerste beelden uit de nieuwste poging van Sony Pictures om hun Spider-Man franchise tot leven te brengen. Dit keer wordt er niet gefocust op Spider-Man, maar op de andere hopelijk interessante personages in het Marvel sub-universum. Begin oktober zien we Tom Hardy als Eddie Brock / Venom in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair