Thor (vrijwel) klaar met Marvel; Star-Lord zeker niet

Thor (vrijwel) klaar met Marvel; Star-Lord zeker niet

Eens?

In de vierde film in het Marvel Cinematic Universe was hij al te zien als Thor en straks na Avengers 4 (2019) dook Chris Hemsworth op in maar liefst acht films - inclusief de scène in Doctor Strange. Nu zijn contract is afgerond lijkt hij klaar te zijn met de Marvel-films. Een andere Chris - Chris Pratt - denkt er anders over.

Tijdens een optreden in het Australische Sunrise gaf Hemsworth zijn visie: "Mijn contract komt aan een einde, we zijn net klaar met de twee Avengers-films. Wie weet wat de toekomst brengt." En: "We waren opnieuw gestart met de laatste [Thor: Ragnarok], op een grootse manier. Ik voelde me weer fris en met veel energie. We zouden weer in gesprek kunnen raken als er een andere geweldig script voorbijkomt. Maar voor nu is dit het wel." Check hieronder een vermakelijke verwijderde scène uit Ragnarok:


Hemsworth lijkt of te azen op een sterk verbeterd contract of hij is mogelijk echt klaar met de Marvel-films. Die andere Chris - a.k.a. Star-Lord - is dat voorlopig niet. Hij reageerde op de groepsfoto van gisteren en zei daarbij dat hij hoopt "nog lang voor de studio te kunnen werken." En hij denkt dat het beste nog moet komen.


De beide Chris-en zien we nog in het binnenkort te verschijnen Avengers: Infinity War en het vervolg Avengers 4. Pratt zal ook te zien zijn in Guardians of the Galaxy Vol. 3 welke in (mei) 2020 verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair