Algemeen

Thor (vrijwel) klaar met Marvel; Star-Lord zeker niet

Eens?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:00 in Algemeen
In de vierde film in het Marvel Cinematic Universe was hij al te zien als Thor en straks na Avengers 4 (2019) dook Chris Hemsworth op in maar liefst acht films - inclusief de scène in Doctor Strange. Nu zijn contract is afgerond lijkt hij klaar te zijn met de Marvel-films. Een andere Chris - Chris Pratt - denkt er anders over.

Tijdens een optreden in het Australische Sunrise gaf Hemsworth zijn visie: "Mijn contract komt aan een einde, we zijn net klaar met de twee Avengers-films. Wie weet wat de toekomst brengt." En: "We waren opnieuw gestart met de laatste [Thor: Ragnarok], op een grootse manier. Ik voelde me weer fris en met veel energie. We zouden weer in gesprek kunnen raken als er een andere geweldig script voorbijkomt. Maar voor nu is dit het wel." Check hieronder een vermakelijke verwijderde scène uit Ragnarok:


Hemsworth lijkt of te azen op een sterk verbeterd contract of hij is mogelijk echt klaar met de Marvel-films. Die andere Chris - a.k.a. Star-Lord - is dat voorlopig niet. Hij reageerde op de groepsfoto van gisteren en zei daarbij dat hij hoopt "nog lang voor de studio te kunnen werken." En hij denkt dat het beste nog moet komen.


De beide Chris-en zien we nog in het binnenkort te verschijnen Avengers: Infinity War en het vervolg Avengers 4. Pratt zal ook te zien zijn in Guardians of the Galaxy Vol. 3 welke in (mei) 2020 verschijnt.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Zou zomaar kunnen dat Thor de Avenger films niet overleefd dus?

Off-Topic: Acteur Reg E. Cathey is op 59 jarige leeftijd overleden. Bron.

Mav Damian

Avatar

Wel niet wel niet wel niet wel niet begint zoals of Batfleck ook klaar is of niet.

SunChaser

Avatar

Wat een slechte scene zeg

GreenHornet

Avatar

Kitty Pride film moeten ze maken met Star Lord

schrader

Avatar

Jammer. Thor kreeg juist een nieuwe twist terwijl Guardians 2 aanvoelde als een overbodige herhaling.

Goku32

Avatar

Hij blijft echt wel come on Marvel films daar halen die acteurs het geld tegenwoordig. Dus natuurlijk willen ze zolang mogelijk blijven werken voor hun. En advengers zonder thor onmogelijk

Sunspot

Avatar

Thor komt echt wel terug, zeker na Ragnarok.

Denk dat op dit moment de meeste mensen voor Thor kiezen als ze een favoriet moesten kiezen.

Artificialis

Avatar

Prima om het personage een paar jaar met pensioen te sturen (als hij nog leeft). Hij kan altijd nog in de toekomst terugkeren in een andere film. Het personage hoeft niet non-stop in de wereld aanwezig te zijn. Met 7 films heeft hij al meer dan genoeg screentijd gehad.

Xenolicker

Avatar

Mij maakt het eerlijk gezegd niet zoveel uit of Thor nog terugkomt, maar ik zou het jammer vinden voor reguliere Filmtotaalbezoeker en fanatieke Thorfan Ed Crane.

Ed Crane

Avatar

Ragnarok heb ik nog niet gezien, maar die staat bovenaan m'n to see list.

Xenolicker

Avatar

Ik hoor je de laatste tijd weinig tegen Thor tekeer gaan dus misschien spreek je nu wel de waarheid, maar misschien moeten we toch maar ophouden met het tegenovergestelde te zeggen van wat we eigenlijk bedoelen, want het kan allemaal wel erg verwarrend worden!

Sunspot

Avatar

@Artificialis

Dat kan ook makkelijk, zou nog beter zijn denk, dat Thor pas over 5 jaar of zo terugkeert, zoveel leuker ook.

nieuwslaatste nieuws

meest populair