'Obi-Wan: A Star Wars Story' lijkt er echt te gaan komen

'Obi-Wan: A Star Wars Story' lijkt er echt te gaan komen

Gebeurt het dan toch?

Naast het aanstaande Solo: A Star Wars Story, het naar verluidt afsluitende Star Wars IX, de nieuwe trilogie onder leiding van The Last Jedi-regisseur Rian Johnson en een nieuwe Star Wars-reeks onder toeziend oog van Game of Thrones-showrunners David Benioff en D.B. Weiss, lijkt er nog steeds een spin-off in ontwikkeling te zijn rond het bekende Star Wars-personage Obi-Wan Kenobi.

Als we Belfast Telegraph mogen geloven gaan de opnames voor "Obi-Wan Kenobi: A Star Wars Story" ergens in 2019 van start, in Ierland. Zo zou George Lucas, die ook meewerkte aan het aanstaande Solo: A Star Wars Story, gescout hebben naar locaties en zou hij Paint Hall Studios hebben bezocht. Een bron van de krant meent dat het werk in 2019 van start gaat in Belfast.

De spin-off rond Obi-Wan Kenobi, meest recentelijk gespeeld door Ewan McGregor, leek verleden officieel te zijn aangekondigd toen The Hollywood Reporter aangaf dat Lucasfilm regisseur Stephen Daldry wilde aantrekken voor de belangrijkste stoel op de set. Mogelijk in 2020 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair