Video

Zie Lily James in trailer WOII-film 'The Guernsey Literary and Potato Peel Society'

Een boekclub als bron van verzet in de Tweede Wereldoorlog.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 09:49 in Video
Lily James is flink aan de weg aan het timmeren. Vorig jaar brak de Britse actrice door met haar rol als de vriendin van Baby in Baby Driver.

Momenteel is ze in de Nederlandse bioscopen te zien als de secretaresse van Winston Churchill in het zes Oscars genomineerde Darkest Hour. Later dit jaar zal ze te zien zijn in een hoofdrol in Mamma Mia! Here We Go Again, het vervolg op de populaire ABBA-musical Mamma Mia!.

En nu kun je haar hieronder op FilmTotaal zien in de nieuwe trailer voor The Guernsey Literary and Potato Peel Society, ook wel bekend als gewoon Guernsey. Naast Lily James zijn daarin ook ondere andere en onze eigen [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/11113]Michiel Huisman te zien.Waarin Lily James de vrijgevochten journaliste Juliet Ashton speelt, wiens leven wordt veranderd doordat ze een band krijgt met de eccentrieke Guernsey Literary and Potato Peel Society. Deze boekclub werd opgericht op het eiland Guernsey tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen het eiland bezet werd.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair