Jennifer Aniston en Justin Theroux gaan uit elkaar

De liefde schijnt over te zijn.

Een nieuw Hollywoodkoppeltje gaat scheiden. Actrice Jennifer Aniston (Unity, We're the Millers) en haar man Justin Theroux (The LEGO Ninjago Movie, The Girl on the Train) hebben in een gezamenlijk statement bekendgemaakt uit elkaar te gaan. De twee schijnen uit elkaar gegroeid te zijn.

Na een huwelijk van twee en een half jaar en een relatie van in totaal zeven jaar, maakte Hollywoodduo Jennifer Aniston en Justin Theroux gisteren publiekelijk bekend uit elkaar te gaan. Al een tijdje gingen er geruchten rond dat er problemen zouden zijn in hun relatie, want de twee werden nauwelijks nog samen in het openbaar gespot. Nu is de kogel dus officieel door de kerk, al zou de beslissing eind vorig jaar al genomen zijn.

In een gezamenlijk statement laten de twee acteurs weten als vrienden uit elkaar te gaan. "Normaal zouden we dit soort zaken privé houden, maar om meer roddelnieuwtjes te voorkomen, hebben we besloten om een officieel statement te maken", luidt de aankondiging van hun echtscheiding. Verder: "Dit was een wederzijdse, vredige beslissing. We zullen onze relatie als getrouwd stel niet voortzetten, maar onze relatie als goede vrienden zeer zeker wel".

Aniston en Theroux gaan dus als vrienden uit elkaar. Gelukkig eindigt hun relatie niet in een (publiekelijk) vechtscheiding, zoals we het wel vaker zien in Hollywood. De twee hebben samen geen kinderen, maar bezitten wel een gezamenlijk landgoed.



NieuwsFilm

meest populair