Michael B. Jordan door fans gekoppeld aan 'Black Panther'-tegenspeelster Lupita Nyong'o

Michael B. Jordan door fans gekoppeld aan 'Black Panther'-tegenspeelster Lupita Nyong'o

Jordan is 'technisch gezien' nog steeds vrijgezel.

Moeten spierbundel Michael B. Jordan (Creed, That Awkward Moment) en zijn charmante tegenspeelster Lupita Nyong'o (Star Wars: The Last Jedi, The Jungle Book) een relatie krijgen? Als het aan de fans van Marvels Black Panther ligt wel! Hun is namelijk opgevallen dat de twee Hollywoodsterren het de laatste tijd behoorlijk gezellig hebben met elkaar.

Fans van de deze week verschenen superheldenfilm Black Panther hebben opgemerkt dat acteur Michael B. Jordan en Lupita Nyong'o nogal een bijzondere chemie hebben met elkaar. Tijdens allerlei persevenementen ter promotie van de film lijken de twee sterren erg close te zijn en hun handen niet van elkaar af te kunnen houden.

Is er sprake van een nieuwe romance in sterrenland? De fans van Marvel hopen in ieder geval van wel. Op social media verschijnen er namelijk volop berichten waarin de twee beroemdheden worden opgeroepen om samen te gaan daten, maar wellicht zijn ze dat wel al lang aan het doen?

'Technisch gezien vrijgezel'
De relatiestatus van Jordan is een populair onderwerp tijdens interviews. Tijdens de première van Black Panther in Los Angeles, Amerika, zei de acteur in een interview met Entertainment Tonight dat hij nog steeds vrijgezel is, maar wel aan het daten geslagen is. In een later interview met WSJ Magazine vertelt hij daar meer over.

"Ik ben aan het daten, maar Los Angeles is nou niet bepaald de beste plaats om te daten", vertelt Jordan. De 31-jarige acteur woont in die stad en heeft wel een paar hele bijzondere huisgenoten, namelijk zijn ouders. Dat maakt het daten ook niet bepaald gemakkelijk voor de acteur. Wellicht heeft hij met zijn drukke agenda ook te weinig tijd voor een serieuze relatie.

Zou de vlam overslaan tussen Jordan en Nyong'o? We houden het voor je in de gaten.

NieuwsFilm

meest populair