Jennifer Aniston en Justin Theroux zagen elkaar voor de laatste keer op Valentijnsdag

Jennifer Aniston en Justin Theroux zagen elkaar voor de laatste keer op Valentijnsdag

Extra pijnlijk!

Vorige week donderdag publiceerden actrice Jennifer Aniston (Unity, We're the Millers) en haar man Justin Theroux (The LEGO Ninjago Movie, The Girl on the Train) een publieke statement waarin zij aangaven als goede vrienden hun huwelijk te verbreken. Nu blijkt dat het gesneuvelde Hollywoodkoppeltje elkaar voor het laatst zag op Valentijnsdag. Een extra pijnlijke dag om zo'n knoop definitief door te moeten hakken.

De liefde tussen actrice Jennifer Aniston en acteur Justin Theroux is over. Na een huwelijk van twee en een half jaar en een relatie van in totaal zeven jaar, maakte het Hollywoodduo halverwege vorige week bekend te gaan scheiden. De twee acteurs zouden als goede vrienden uit elkaar gaan. Dit verdrietige nieuws deelden de twee via een officieel statement in de media, omdat ze geroddel wilden voorkomen. Althans, dat is de officiële verklaring naar de buitenwereld toe. People kan nu meer te vertellen over dit verhaal.

Nu zijn er nieuwe details naar buiten gekomen van een vermeende insider die dichtbij de beroemdheden staat en beweert dat het wel of niet publiceren van een openbaar statement nogal een dingetje was. "Jennifer wilde de bekendmaking van het nieuws zolang mogelijk uitstellen, omdat ze geen zin had in alle media-aandacht. Justin daarentegen wilde het liefst zo snel mogelijk de knoop doorhakken, zodat hij verder kon met zijn leven", vertelt de anonieme bron aan People.

Uiteindelijk schijnt Theroux afgelopen woensdag het vliegtuig hebben gepakt naar Los Angeles, Amerika, om daar na maanden van radiostilte te gaan praten met zijn ex-vrouw. De twee waren dus erg verdeeld over het echtscheidingsnieuws, maar uiteindelijk heeft Theroux de Friends-actrice toch kunnen overtuigen waarschijnlijk, want de volgende dag verscheen hun gezamenlijke statement al in de media. Een pijnlijk detail is dat deze laatste ontmoeting tussen Aniston en Theroux heeft plaatsgevonden op Valentijnsdag - natuurlijk de dag der liefde.



NieuwsFilm

meest populair