Kiersey Clemons wordt de nieuwe liefde van Zorro in Zorro-reboot 'Z'

Kiersey Clemons wordt de nieuwe liefde van Zorro in Zorro-reboot 'Z'

De nieuwe Zorro-film speelt zich in een post-apocalyptische toekomst.

Zorro heeft zijn match gevonden. Kiersey Clemons, bekend van Flashpoint, een verwijderde scène uit Justice League en Dope, wordt de tegenspeelster van Gael Garcia Bernal in Z, de nieuwe Zorro-reboot. Z producent Mark Amin is erg blij met de keuze: ''Kiersey is een geweldig jong talent en we zijn heel blij met dat zij bij de groeiende lijst acteurs komt die de bijzondere filmische wereld van Jonás' Z gaan bewonen.''

Z wordt geregisseerd en geschreven door Jonás Cuarón, de zoon van Alfonso Cuarón, waarmee hij samen diens film Gravity schreef.

De Zorro-reboot is al heel lang in productie. In 2012 werd al de casting van Gael Garcia Bernal aangekondigd als Zorro. Toen werd de film nog Zorro Reborn genoemd. Een alternatieve titel die ook nog voorbij kwam is Zorro 2110, wat iets essentieels aangeeft over deze nieuwe versie van Zorro: Die speelt zich namelijk in de verre toekomst af. In een post-apocalyptisch Californië om precies te zijn, waarin Amerika weer meer lijkt op het Amerika uit de tijd van de western waarin de oorspronkelijke Zorro zich afspeelt.



NieuwsFilm

meest populair