Algemeen

Sam Rockwell wordt 'The One and Only Ivan'

Hij voegt zich bij een cast bestaande uit Angelina Jolie, Ariana Greenblatt en Brooklynn Prince.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 15:42 in Algemeen
Walt Disney Pictures heeft in Sam Rockwell de hoofdrol gevonden voor het aankomende The One and Only Ivan, een boekverfilming van Katherine Applegate's schrijfwerk uit 2011. Eerder leerden we dat Angelina Jolie de stem van een olifant zou verzorgen. The One and Only Ivan wordt namelijk een soort live-action/geanimeerde hybride. Rockwell zal echter niet te zien zijn - net als Jolie enkel te horen.

Hij zal het titelpersonage tot leven brengen: een 27-jarige zilverrug gorilla die in een winkelcentrum woont. Zijn woning is een kooi en dagelijks bezoeken mensen hem. Ivan is zeer vriendelijk en woonde ooit in de jungle. Dat weet hij, ondanks dat er geen herinneringen zijn. Desondanks heeft hij het niet slecht en houdt zich bezig met schilderen en televisie kijken. In het winkelcentrum woont ook Stella de olifant. Zwerfhond Bob komt dikwijls op bezoeken. Op een dag belandt Ruby, een baby olifantje, bij hen in de kooien. Zij is pas geleden haar moeder kwijtgeraakt. Wanneer Ivan ontdekt dat Ruby een agressieve eigenaar heeft, besluit hij haar te bevrijden.

Angelina Jolie spreekt Stella in. Ruby wordt verzorgd door The Florida Project-actrice Brooklynn Prince. Verder is er ook een normale rol voor Ariana Greenblatt (A Bad Moms Christmas) aangekondigd, vermoedelijk speelt ze de dochter van een conciërge die in het winkelcentrum werkt. De regie is in handen van Thea Sharrock (Me Before You), die het draaiboek van Mike White (School of Rock) toepast.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair