Jennifer Lawrence over slechte audities en seks

Jennifer Lawrence over slechte audities en seks

J-Law was te gast bij The Howard Stern Show en was even openhartig als altijd.

Actrice Jennifer Lawrence (Red Sparrow, X-Men: Dark Phoenix) was onlangs te gast bij The Howard Stern Show, een bekend Amerikaanse radioprogramma. In een interview met host Howard Stern vertelde ze openhartig over haar ervaringen met Hollywoodaudities en de actuele status van haar liefdesleven.

Lawrence praat allereerst met Stern over haar ervaringen met diverse audities voor vandaag de dag bekende en grote rollen. Eén van de films waar Lawrence ooit auditie voor heeft gedaan was Twilight (2008). Lawrence vertelt aan Stern waarom ze de rol van Bella (uiteindelijk gespeeld door Kristen Stewart) niet kreeg: "Ik wist niet eens waar ik precies auditie voor deed. Wanneer je een beginnend actrice bent, dan doe je zoveel mogelijk audities voor allerlei dingen. Je krijgt dan vijf pagina's uit een script en iemand roept dan tegen je 'Acteer, aap!'. Ik was wel positief verrast toen de film uitkwam, maar was verder niet jaloers hoor".

Lawrence kreeg die rol dus niet en vertelt ook nog een anekdote over haar competitie met actrice Emma Stone. "Emma en ik hebben toevallig weleens met elkaar hierover gesproken, omdat we vroeger allebei audities deden voor dezelfde projecten - wat nu heel apart lijkt, omdat onze carrières totaal verschillen van elkaar", begint Lawrence. Lawrence vertelt dat ze één keer een auditie heeft verloren van Stone en daar baalde ze naar eigen zeggen flink van. "Ik droomde écht van die rol, maar uiteindelijk kreeg Emma 'm. De enige keer dat ik echt kapot van verdriet was, was toen ik de rol niet toegewezen kreeg van Alice in Tim Burtons film".

Vervolgens begint Stern over haar liefdesleven. De 27-jarige actrice wordt de laatste tijd gelinkt aan diverse beroemde mannen, maar volgens Lawrence zelf is ze op het moment single. Haar vorige relatie met regisseur Darren Aronofsky, met wie ze de film mother! (2017) maakte, liep afgelopen november stuk. Op de vraag van Stern op wat voor type mannen ze valt, antwoordt Lawrence: "Ik val op goede mensen". Stern kan het vervolgens niet laten om ook nog even naar haar seksleven te vragen. "Ik doe niet aan onenightstands. Het is alles of niets bij mij".

Verder vertelt Lawrence dat ze na de promotietour van haar nieuwste spionagethriller Red Sparrow een jaar vrij neemt, zoals we al wisten.



NieuwsFilm

meest populair