Maakt Junkie XL de muziek van live-action 'Sonic the Hedgehog'?

Maakt Junkie XL de muziek van live-action 'Sonic the Hedgehog'?

Naar het schijnt staat hij op het punt om te tekenen

Paramount is van plan om deze zomer te beginnen met de opnames van een live-action Sonic the Hedgehog-film. Sonic wordt dan uiteraard als blauwe egel geanimeerd, maar de rest van het project moet gewoon echt opgenomen worden. Producent is Tim Miller, regisseur van Deadpool en nu blijkt dat Junkie XL de muziek mag maken.

Naast Miller werkt Jeff Fowler aan het project mee als regisseur. Hij werkt sinds 2016 samen met Miller aan het project, dat in de loop van de winter van 2019 uit moet komen. De opnames zullen naar het schijnt dus deze zomer van start gaan en volgens Omega Underground haalt men de geplande release in 2019 dan gewoon.

Helemaal zeker is het nog niet dat Junkie XL de muziek componeert, maar gezien zijn band met Tim Miller, zou dat goed kunnen. Daarmee heeft de voormalig DJ, wiens echte naam Tom Holkenborg is, het maar druk. Eerder maakte hij de muziek van Mad Max: Fury Road en Batman v Superman: Dawn of Justice. En de komende tijd kunnen we zijn score horen onder Tomb Raider en ook Alita Battle Angel.

Centraal in Sonic the Hedgehog komt de blauwe egel te staan, die samen met enkele menselijke personages en vrienden Tails en Knuckles een avontuur beleeft. In november 2019 te zien.



NieuwsFilm

meest populair