Algemeen

Kaskraker 'Avengers: Infinity War' onthult team-up en flinke speelduur

De Outriders krijgen te maken met deze aardse helden.

door Bram de Groot om 07:15 in Algemeen
Nu Marvel Studios' kaskraker Black Panther zijn klauwen stevig in de wereldwijde bioscoopkassa's heeft staan, zal een nieuwe trailer voor Avengers: Infinity War waarschijnlijk niet heel lang meer op zich laten wachten. De website Total Film komt nu eerst met een nieuwe foto uit de superheldenfilm en deze is gesitueerd in Wakanda, maar dan ook met andere bekende gezichten uit het filmuniversum.

Box Office en speelduur
De vroege voorspellingen voor het eerste Noord-Amerikaanse weekend van de derde Avengers-film komen uit op een omzet van zo'n $215 tot 235 miljoen. De score zou dus hoger uitkomen dan MCU-recordhouder The Avengers uit 2012. Deze noteerde in de eerste dagen $207,4 miljoen. De speelduur blijkt ook fors te zijn. Deze komt volgens AMC Theaters uit op 2 uur en 36 minuten!

Wakanda team-up
Naast Chadwick Bosemans T'Challa / Black Panther, Danai Gurira's Okoye en hun leger zien we ook Chris Evans' Steve Rogers / Captain America, Scarlett Johanssons Natasha Romanova / Black Widow en Sebastian Stans James "Bucky" Barnes / Winter Soldier. Ze gaan het opnemen tegen in ieder geval Thanos' leger Outriders - iets dat al in de eerste trailer (zie onder) was te zien - en mogelijk ook Thanos (Josh Brolin) zelf en/of zijn Black Order.


Anthony en Joe Russo's Avengers: Infinity War draait vanaf 25 april in de Nederlandse bioscoopzalen, in IMAX, in 3D en vermoedelijk hier en daar ook in ouderwets 2D.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Tuurlijk laten ze BP en zijn entourage in Wakanda in een nieuwe foto zien. Als het gaat om marketing, moet je het ijzer smeden als het heet is.

Akke Moeka Hara

Avatar

Vind het wel racistisch dat Bucky een wapen draagt en de rest niet, waarom? Omdat hij maar 1 arm heeft is hij gelijk een wapen drager en misschien wel een NRA aanbidder!!!
Jammer Wakanda, had dit niet verwacht van jullie.
Boycot BP wegens het stereotyperen van blanke mannen met wapens.

chefry1983

Avatar

nog maar een paar weekjes wachten.
ben heel erg zenuwachtig aan het worden.
De speelduur kan mij niet langgenoeg zijn. Al duurt de film 4 uur dan nog ga ik naar de bios toe.Qua opbrengst hoeft Disney zich geen zorgen te maken.

chazillionair28

Avatar

Ik denk dat infinity war de record houder avatar wel aan de tanden gaat voelen naar mijn idee.

Guyon2002

Avatar

Deze ''nieuwe'' line-up was ook al te zien in de IW trailer.

eltorro

Avatar

@chazillionair28: Dachten mensen dat ook niet bij de vorige 2 Star Wars films :P De kans is zeer klein dat de nieuwe Avengers films Avatar van zijn troon gaat stoten. Ze hebben al te maken met een vaste doelgroep, daarom is het vaak voor vervolg films moeilijk om de eerste te overtreffen aan de box office.

Dukat

Avatar

Waar is de Hulk? In de trailer was hij nog te zien in Wakanda

Frietgezicht

Avatar

Lekker boeie of ze Avatar van de troon stoten,ik hoop vooral (en reken dr ook op) dat ze genoeg geld verdienen met deel 3 en 4 om zulke enorme dure Avengers-films in de toekomst vaker te durven maken.

Daanminator

Avatar

2uur36 is niet te lang, eerder net wat te kort wat mij betreft.

Jouke74

Avatar

Films zijn tegenwoordig gewoon erg lang, maar de kaartjes wprfen ook duurder. Ik wil wel waar voor mijn geld. Voer alleen dan wel de pauze weer in, zoals vroeger.
Verder vind ik het jammer dat de Avengers de Infinity War hebben gestolen. De andere helden zijn zeker niet van Disney.

ISIM

Avatar

2 uur en 36 minuten vind ik voor zoveel superheros toch wel weinig. Had op zijn minst 2 uur en 45 minuten verwacht.

benjamin

Avatar

Een beetje de speelduur die we hadden kunnen verwachten.

NieuwsFilm