Kaskraker 'Avengers: Infinity War' onthult team-up en flinke speelduur

Kaskraker 'Avengers: Infinity War' onthult team-up en flinke speelduur

De Outriders krijgen te maken met deze aardse helden.

Nu Marvel Studios' kaskraker Black Panther zijn klauwen stevig in de wereldwijde bioscoopkassa's heeft staan, zal een nieuwe trailer voor Avengers: Infinity War waarschijnlijk niet heel lang meer op zich laten wachten. De website Total Film komt nu eerst met een nieuwe foto uit de superheldenfilm en deze is gesitueerd in Wakanda, maar dan ook met andere bekende gezichten uit het filmuniversum.

Box Office en speelduur
De vroege voorspellingen voor het eerste Noord-Amerikaanse weekend van de derde Avengers-film komen uit op een omzet van zo'n $215 tot 235 miljoen. De score zou dus hoger uitkomen dan MCU-recordhouder The Avengers uit 2012. Deze noteerde in de eerste dagen $207,4 miljoen. De speelduur blijkt ook fors te zijn. Deze komt volgens AMC Theaters uit op 2 uur en 36 minuten!

Wakanda team-up
Naast Chadwick Bosemans T'Challa / Black Panther, Danai Gurira's Okoye en hun leger zien we ook Chris Evans' Steve Rogers / Captain America, Scarlett Johanssons Natasha Romanova / Black Widow en Sebastian Stans James "Bucky" Barnes / Winter Soldier. Ze gaan het opnemen tegen in ieder geval Thanos' leger Outriders - iets dat al in de eerste trailer (zie onder) was te zien - en mogelijk ook Thanos (Josh Brolin) zelf en/of zijn Black Order.

Bekijk de afbeelding
Anthony en Joe Russo's Avengers: Infinity War draait vanaf 25 april in de Nederlandse bioscoopzalen, in IMAX, in 3D en vermoedelijk hier en daar ook in ouderwets 2D.



NieuwsFilm

meest populair