Jesse Eisenberg over 'Justice League' en terugkeer als Lex Luthor

Jesse Eisenberg over 'Justice League' en terugkeer als Lex Luthor

Hij heeft geen idee wat Warner Bros. gaat doen...

In Batman v Superman: Dawn of Justice had Jesse Eisenberg een belangrijke rol als de slechterik Lex Luthor. Hij was degene die Superman en Batman tegen elkaar ophitste en zorgde voor de komst van de slechterik Stephenwolf (Ciarán Hinds) naar de aarde. In Justice League ontbrak zijn personage, al was hij wel te zien in een van de nafilmpjes.

Tegenover Variety heeft Eisenberg nu aangegeven dat hij nooit een grote rol had in Justice League. Hij maakte dus geen onderdeel uit van de strijd tegen de superhelden of het plan van Steppenwolf: "Nee, ik was er voor na de credits... Integendeel, ze hebben wat dingen toegevoegd."

Eisenberg was er in Justice League dus alleen om een groter universum op te zetten. En ondanks dat zijn aandeel in Dawn of Justice flink werd bekritiseerd, keert hij graag terug: "Dat hoop ik wel. Ik bedoel, ik heb eerlijk gezegd geen enkel idee. Ik vind het geweldig om het personage te spelen. Het is misschien wel het meest vermakelijke personage dat ik heb gespeeld. Dus ik doe het graag opnieuw. Maar ik weet niet wat hun plan is."

Net als de rest van de wereld weet Eisenberg dus niet wat DC gaat doen met de Justice League. Uiteraard verschijnt dit jaar Aquaman en een jaar later Wonder Woman 2, maar die films zouden vooral op zichzelf staan. Justice League hintte naar een confrontatie met de Injustice League, met in ieder geval Luthor en Joe Mangianello's Deathstroke als teamleden.



NieuwsFilm

meest populair