Waanzinnige actiescène met Thanos in 'Avengers: Infinity War'

Waanzinnige actiescène met Thanos in 'Avengers: Infinity War'

En veel meer details, ook over Captain Marvel, Ant-Man 2 en Avengers 4.

In gesprek met Screenrant hebben Anthony en Joe Russo heel wat details prijsgegeven over Avengers: Infinity War. Zo wordt de voornaamste actiescène flink wat groter dan de vliegveldscène in Civil War en mag Josh Brolins Thanos gezien worden als "tien keer" Darth Vader.

Enorme actiescène!
"We hebben een equivalent van die [vliegveld]scène die is als je een comic opent op een spread ziet en je deze nog een keer uitvouwt. En dan vouw je deze nog een keer uit, en nog een keer," aldus Joe Russo over de groostet actiescène in de film. En dan vult Anthony Russo aan: "En leg er nog een comic naast." Kortom: heel veel actie!

Tien keer Darth Vader
Volgens de regisseurs is de inzet hoger dan ooit. De Russo's zeggen dat Thanos de superhelden iedere keer net een stap voor is en ze vergelijken hem met Darth Vader in tienvoud. "Het is alsof je Darth Vader met tien vermenigvuldigt... Kijk, onze klus met Thanos is om van hem de voornaamste schurk in het Marvel-universum te maken. Dat is zijn rol in de comics. Dat is zijn rol in deze films. En om de voornaamste schurk te zijn moet je enkele enorm slechte dingen doen."

Captain Marvel in deel 4
Joe Russo gaf aan dat Brie Larsons Captain Marvel nog niet te zien zal zijn in Infinity War, maar hij verklapte wel dat ze aanwezig was op de set van Avengers 4. "Als het nog niet zo was, dan is het nu officieel," aldus Russo, die ook aangaf dat ze een fantastisch pak heeft in de film. Dit betekent dus dat we het krachtige personage van Brie Larson twee keer kort achter elkaar te zien krijgen op het witte doek. Eerste in haar solofilm Captain Marvel, welke op 6 maart 2019 debuteert, en twee maanden later in Avengers 4.

Aansluiting op Civil War, Ant-Man 2, Avengers 4
De regisseurs gaven ook aan dat Ant-Man and The Wasp (2018) verhaaltechnisch het meest verbonden zal zijn met Infinity War. Ook zal Avengers 4 (2019) geen direct vervolg zijn op het derde deel: "Het is geen echte tweeluik, en ik denk dat het tweeluik-concept ontstond toen Marvel besloot om het MCU een hoogtepunt te geven. Het moesten twee films worden. Maar tijdens het ontwikkelen, in de uitvoering, werd het meer twee losse films." Tevens zou Infinity War zich zo'n 2 jaar na Civil War afspelen.

Avengers: Infinity War verschijnt over ruim een maand in de bioscoop. Een jaar later volgt Avengers 4.



NieuwsFilm

meest populair