Bioscoopreleases: Tomb Raider, LBJ & meer

Bioscoopreleases: Tomb Raider, LBJ & meer

Welke films draaien vanaf deze week in de bioscoop?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Tomb Raider (2018)


Bekijk de afbeeldingRegie: Roar Uthaug | Cast: Alicia Vikander, Walton Goggins, Hannah John-Kamen, Dominic West

Zeven jaar na de verdwijning van haar vader, heeft de 21-jarige Lara geweigerd de leiding over zijn wereldwijde zakenimperium over te nemen. In plaats daarvan werkt ze nog als fietskoerier in Londen, en studeert ze op de universiteit. Uiteindelijk raakt ze geïnspireerd om de verdwijning van haar vader te onderzoeken en reist ze naar zijn laatst bekende locatie: een tombe op een eiland ergens voor de kust van Japan. Opeens staat er veel op het spel voor Lara, die tegen de keer en enkel bewapend met haar scherpe geest, blinde vertrouwen en inherente koppigheid, moet leren zichzelf voorbij haar grenzen te gaan. Dit terwijl ze naar het onbekende reist. Mocht ze dit gevaarlijke avontuur overleven, zal het haar vormen, en de naam Tomb Raider doen verdienen.

Lees de recensie van Tomb Raider geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Tomb Raider.

LBJ (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Reiner | Cast: Woody Harrelson, Michael Stahl-David, Richard Jenkins, Jennifer Jason Leigh

De film draait om de politieke onrust waar vicepresident Johnson mee te maken krijgt als hem het presidentschap wordt toevertrouwd als gevolg van de moord op president Kennedy in november 1963. In een zware politieke strijd worstelt Johnson met het genezen van de natie en het veiligstellen van zijn presidentschap door het akkoorden van Kennedy's historische Civil Rights Act. Bekijk de trailer van LBJ.

Tom of Finland (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dome Karukoski | Cast: Jakob Oftebro, Werner Daehn, Pekka Strang, Lauri Tilkanen

Regisseur Dome Karukoski brengt het leven en werk van een van de meest invloedrijke en gevierde figuren uit de twintigste eeuwse homocultuur in beeld. Bekijk de trailer van Tom of Finland.

Amori che non sanno stare al mondo (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francesca Comencini | Cast: Lucia Mascino, Thomas Trabacchi, Valentina Bellè, Iaia Forte

Claudia en Flavio zijn heel erg verliefd geweest. Dat kwam allemaal tot een einde en heel makkelijk was het niet voor haar. Na vele jaren bevinden ze zich allebei in een moeilijk situatie. Hij heeft het gevoel door te moeten gaan, maar zij wil het liever vergeten.

Lees de recensie van Amori che non sanno stare al mondo geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Amori che non sanno stare al mondo.

Dorst (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Saskia Diesing | Cast: Elise van 't Laar, Patrick Stoof, Stefan de Walle, Guy Clemens

Coco heeft geen idee wat z emet haar leven aanmoet, tot ze erachter komt dat haar moeder dodelijk ziek is. Ze besluit haar nieuwgevonden levensdoel te accepteren en trekt in bij haar moeder om voor haar te zorgen. Ze negeert daarbij hun moeizame relatie en het verlangen van haar moeder om alleen te kunnen sterven.

Lees de recensie van Dorst geschreven door Sam Duijf -



Radiance (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Naomi Kawase | Cast: Masatoshi Nagase, Ayame Misaki, Tatsuya Fuji, Kazuko Shirakawa

Een gepassioneerd schrijver van filmversies voor de visueel gehandicapten, ontmoet een oudere fotograaf die langaaam blind wordt.

Lees de recensie van Radiance geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Radiance.

Sweet Country (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Warwick Thornton | Cast: Bryan Brown, Matt Day, Tremayne Doolan, Trevon Doolan

Australische western die zich in de jaren twintig afspeelt. Een Aboriginal vermoordt een blanke man, maar doet dat uit zelfverdediging. Daarop achtervolgt een groep boze boeren hem.

Lees de recensie van Sweet Country geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Sweet Country.

NieuwsFilm

meest populair