Celebrity

Jeremy Renner lijkt nukkig om negeren Hawkeye in promotie 'Avengers: Infinity War'

Iemand Hawkeye gezien?

door FilmTotaal om 12:40 in Celebrity
Je zou het bijna zijn vergeten, maar ook superheld Clint Barton/Hawkeye, gespeeld door acteur Jeremy Renner (Mission: Impossible - Fallout, Tag) moet met zijn pijl en boog vechten tegen de gestoorde titaan Thanos in het volgende maand te verschijnen Avengers: Infinity War. Tot nu toe is het personage nog nauwelijks verschenen in de promotiebeelden van de film en daar wordt behoorlijk over gegrapt op het internet. Een iets kritischere opmerking in dit verhaal lijkt Renner echter niet helemaal te kunnen waarderen.

Entertainmentjournalist Darren Brazil postte vorige week een poster voor Avengers: Infinity War op Twitter en schreef daarbij enigszins dollend: "Retweet als je Hawkeye spot op deze poster. Hint: deze tweet zal geen enkele retweet opleveren, omdat Hawkeye niet op de poster staat... alweer niet". Brazil doelt met zijn opmerking op het feit dat Renners personage bijna nergens opduikt in de promotiecampagne van Infinity War.


Tot nu toe een vrij grappige actie, maar de sfeer slaat lichtelijk om wanneer collega-journalist Todd Northcutt reageert op de actie. "Hawkeye is saai. Zelfs als hij op deze poster zou staan, dan zou je hem nog over het hoofd zien", zegt Northcutt. Schijnbaar is Hawkeye niet het favoriete Avengers-teamlid van de journalist.


Helemaal blij met die kritiek lijkt de vertolker van Hawkeye niet te zijn. "O, hemeltjelief... Je hebt gelijk! De volgende keer blijf ik gewoon lekker thuis zodat ik op z'n minst lekker comfortabel ben terwijl ik saai ben en over het hoofd wordt gezien...", reageert Renner, toch wel enigszins nukkig, op de opmerking van de journalist.


Waarschijnlijk zit het Renner toch niet helemaal lekker dat zijn personage zo wordt genegeerd in alle reclame-uitingen voor de film. Enkele dagen geleden postte hij ook al een fan-made poster waarop Hawkeye wèl te zien was. Hoogstwaarschijnlijk zal Hawkeye ook geen grote rol spelen in het volgende maand te verschijnen superheldenspektakel. Zou Renner daarom een beetje zuur reageren?

NieuwsFilm

meest populair