Celebrity

Jeremy Renner lijkt nukkig om negeren Hawkeye in promotie 'Avengers: Infinity War'

Iemand Hawkeye gezien?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 12:40 in Celebrity
Je zou het bijna zijn vergeten, maar ook superheld Clint Barton/Hawkeye, gespeeld door acteur Jeremy Renner (Mission: Impossible - Fallout, Tag) moet met zijn pijl en boog vechten tegen de gestoorde titaan Thanos in het volgende maand te verschijnen Avengers: Infinity War. Tot nu toe is het personage nog nauwelijks verschenen in de promotiebeelden van de film en daar wordt behoorlijk over gegrapt op het internet. Een iets kritischere opmerking in dit verhaal lijkt Renner echter niet helemaal te kunnen waarderen.

Entertainmentjournalist Darren Brazil postte vorige week een poster voor Avengers: Infinity War op Twitter en schreef daarbij enigszins dollend: "Retweet als je Hawkeye spot op deze poster. Hint: deze tweet zal geen enkele retweet opleveren, omdat Hawkeye niet op de poster staat... alweer niet". Brazil doelt met zijn opmerking op het feit dat Renners personage bijna nergens opduikt in de promotiecampagne van Infinity War.


Tot nu toe een vrij grappige actie, maar de sfeer slaat lichtelijk om wanneer collega-journalist Todd Northcutt reageert op de actie. "Hawkeye is saai. Zelfs als hij op deze poster zou staan, dan zou je hem nog over het hoofd zien", zegt Northcutt. Schijnbaar is Hawkeye niet het favoriete Avengers-teamlid van de journalist.


Helemaal blij met die kritiek lijkt de vertolker van Hawkeye niet te zijn. "O, hemeltjelief... Je hebt gelijk! De volgende keer blijf ik gewoon lekker thuis zodat ik op z'n minst lekker comfortabel ben terwijl ik saai ben en over het hoofd wordt gezien...", reageert Renner, toch wel enigszins nukkig, op de opmerking van de journalist.


Waarschijnlijk zit het Renner toch niet helemaal lekker dat zijn personage zo wordt genegeerd in alle reclame-uitingen voor de film. Enkele dagen geleden postte hij ook al een fan-made poster waarop Hawkeye wèl te zien was. Hoogstwaarschijnlijk zal Hawkeye ook geen grote rol spelen in het volgende maand te verschijnen superheldenspektakel. Zou Renner daarom een beetje zuur reageren?

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BlackPowerWolf

Avatar

Hawkeye heeft in alle films weinig screentime omdat iedereen liever personages ziet die enorme gevechten kunnen leveren met enorme superkrachten. Hawkeye moet het 'maar' met zijn boogje doen. Ik heb het altijd een underrated karakter gevonden puur omdat hij slecht uitgewerkt is. Zijn humor in de films vond ik wel enigszins inbreng hebben. Hier een daar een subtiele opmerking. Altijd gehoopt dat hij een standalone film zou krijgen.

GreenHornet

Avatar

Marvel is heel slecht om gegaan met zijn personage.

Frietgezicht

Avatar

Als we het hier weleens hebben over kills vergeet ik Hawkeye ook. Op zich iemand die je kunt missen en kunt doden.

Maar als hij sterft zou je juist denken dat ze hem wel betrekken bij promotie om hem nog even te laten tellen en opvallen en de dood iets meer impact te geven.

Ereptile

Avatar

Infinity War trailer!

Marklar

Avatar

En ook in de nieuwe poster staat hij niet op
Lijkt me dat ie een erg kleine rol heeft, dat ie al in het begin sterft ofzo
afbeelding

Daanminator

Avatar

Ik had me Hawkeye er nog niet op laten vallen maar nu ze het zeggen, ik mis hem inderdaad.

Akke Moeka Hara

Avatar

Hawkeye is een saai karakter, Renner is een top acteur en mensen denken dan ook gelijk dat hij, Hawkeye is in het echt.
Mongooltjes zoals die Todd Northkut kunnen dan ook niet het fatsoen opbrengen en de mentale capaciteit vergaren om respect te hebben voor een groot acteur als Renner.
Doorgedraaide fanboys, je hebt ze bij Marvel en bij Star Wars ze zitten overal.

Goov25

Avatar

Breng Hawkeye maar om, dan kan Renner de echt goede projecten aanpakken.

jordicraft

Avatar

Hawkeye is mn favoriete personage ik mag hem echt.

nieuwslaatste nieuws