IMAX-trailer 'Avengers: Infinity War' en waar zijn Hawkeye en Ant-Man?

En Peter Dinklage definitief bevestigd.

Afgelopen vrijdag debuteerde dan eindelijk de volledige trailer voor Avengers: Infinity War en Marvel Studios stelde niet teleur. De vele onthullende beelden werden enorm goed ontvangen, maar er blijft ook nog het nodige geheim. Want waar is Hawkeye, en Ant-Man? En welke rol heeft Peter Dinklage?

De trailer in IMAX formaat!
Als eerste nog even die trailer en zelfs exact dezelfde, maar dan wel in IMAX formaat. Dus op een extra groot beeldoppervlakte. Ook fijn voor op het scherm thuis.


Waar is Hawkeye?
Ja, waar is Hawkeye in Infinity War? Hij was nog niet te zien in de trailers en ook op de onthulde poster ontbreekt zijn naam. Maar er lijkt een verklaring. De regisseurs spraken over het personage van Jeremy Renner met Screenrant. Zo zei Joe Russo: "Hawkeye, na Civil War, is in dezelfde positie als Cap en Falcon zijn aan het einde van die film. En Ant-Man. En ze starten allemaal in deze film. Sommigen hebben bepaalde keuzes gemaakt en anderen hebben andere keuzes gemaakt en dit zorgt ervoor dat zij op verschillende manieren omgaan met de gebeurtenissen in deze film. Dus Hawkeye heeft zijn eigen reis in deze film." Zijn broer Anthony vulde aan: "Ja. Hij heeft een unieke reactie op de Civil War-situatie en dat geeft hem een unieke plek in deze film."

Overigens lieten de regisseur tegen Fandango weten dat bepaalde personages meer tijd gaan krijgen in Avengers 4, als zij minder te zien zijn geweest in Infinity War. "Dus als je het gevoel hebt dat je favoriete personage te weinig in beeld is geweest in Avengers 3, wacht dan op Avengers 4," aldus de broers. Of zit Hawkeye stiekem in de Hulkbuster? :-)

Bekijk de afbeelding
Waar is Ant-Man?
Wat betekent dit voor Ant-Man? Ook hij was niet te zien in de trailers en de naam Paul Rudd ontbreekt op de poster. Die vraag is waarschijnlijk simpeler te beantwoorden. Rudds Ant-Man is te zien in de Ant-Man and the Wasp en die volgt een paar maanden na Infinity War. Deze tweede Ant-Man film lijkt op een of andere manier aan te sluiten op de gebeurtenissen in Infinity War. Check overigens nog even de trailer voor die film:


Wie speelt Peter Dinklage?
Twee meer opvallende namen die wel op (onderstaand) affiche vermeld stonden zijn die van Peter Dinklage en Idris Elba. De laatste, uiteraard te zien als Heimdall, was nog niet bevestigd en van Dinklage is niet bekend wie hij speelt. De kans lijkt groot dat hij de stem invult van één van de leden van Thanos' Black Order. Marvel baas Kevin Feige gaf onlangs al aan dat de stemmen van deze slechteriken worden ingevuld door opvallende namen.

Bekijk de afbeelding
Hieronder nogmaals die poster Infinity War - te verschijnen over ruim een maand. Klik voor een vergroting van het affiche!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair