Algemeen

'Deadpool 2' doet het in testscreenings beter dan origineel

Dat wordt wat!

door Jim Pedd om 10:26 in Algemeen
Even was er de angst dat Deadpool 2 niet aan de torenhoge verwachtingen zou voldoen. Die angst werd des te groter, toen het verhaal ging dat de eerste screenings rampzalig waren verlopen. Dat bleek niet te kloppen; de screenings waren juist goed en fans vroegen om meer Cable (Josh Brolin) en Domino (Zazie Beetz).

Nu horen we via The Hollywood Reporter dat de film het beter doet dan de eerste. De nieuwste versie van de film van regisseur David Leitch scoorde bij testscreenings 98 van de 100 punten. Dat nadat eerdere versies 91, 94 en 97 punten scoorden. De best scorende versie van de film komt naar de bioscoop.

Toch moet er een kleine kanttekening gemaakt worden. Testscreenings vormen een prima indicatie voor de ontvangst van een film, maar zijn zeker niet zaligmakend. Guardians of the Galayx Vol. 2 scoorde perfect, met 100 van de 100 punten, maar de bredere opinie is dat die film minder sterk is dan de eerste.

Kortom: we zullen moeten afwachten om te zien of de film ook echt zo goed is als gehoopt. Ryan Reynolds keert op 17 mei terug als Deadpool.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Torenhoge verwachtingen is precies niet wat deze film nodig heeft.
Deadpool was een zeer geslaagde superheldenfilm, laten we hopen op een leuk, vermakelijk tweede deel. Niet zo goed als de eerste, maar ook geen smet op diens reputatie.
Realistisch blijven gaat ervoor zorgen dat je straks niet teleurgesteld uit je bioscoopstoel stapt.

SunChaser

Avatar

DP1 viel zwaar tegen omdat alle leuke scenes al waren gepubliceerd. De rest van de film was om die scènes heengebouwd

Mav Damian

Avatar

@SunChaser
Dan heb jij meer gezien dan ik nog voor de film. Want ik heb nog veel leuke momenten gezien.

Colruiter

Avatar

Even een comic-book-geek zijnde... het is jammer dat Cable, Domino en waarschijnlijk dus X-Force via Deadpool geïntroduceerd worden in het X-universe, want voor mij hoort Deadpool niet bij de X-Universe. Deadpool was leuk, maar was gewoon een karikaturale versie van de superheldenfilm, met zijn verwijzingen naar acteurs die Prof X spelen, en het ontbreken van andere X-men door budgetten. Het was een heel grappige film, maar past totaal niet in de sfeer van het X-Universe dat men met X-Men, The Wolverine en Logan heeft gecreëerd. Thor Ragnarok was bij momenten ook absurd, maar paste wel nog altijd in het Marvel-plaatje, Deadpool paste totaal niet in het X-plaatje. En door Cable, Domino en X-Force aan hem te koppelen, horen die ook niet meer bij het X-Universe, wat heel jammer is voor een comic-book-geek, omdat je dan natuurlijk het achtergrondverhaal van Cable kent, en alle leuke verhalen die ze daarmee hadden kunnen uitwerken.

ISIM

Avatar

Thank god dat het niet bij de X-men universe past. DP was een verademing en het zag er ook nog goed uit. Kan niet wachten op DP2.

NieuwsFilm

meest populair