Kong regisseur Vogt-Roberts wil speciaal Marvel project maken

Een superhelden-film zonder superhelden?

De laatste trailer van Avengers: Infinity War wist hoge ogen te gooien en werd dan ook in een mum van tijd miljoenen keren bekeken. Toch lijkt het erop dat Marvel zoals we hen nu kennen na Avengers 4 een andere richting in zou kunnen gaan slaan; zo is het niet zeker welke superhelden overleven of opnieuw te zien zullen zijn en Marvel zelf heeft zich ook nog redelijk stil gehouden over hoe de toekomst eruit ziet. Toch laat regisseur Jordan Vogt-Roberts, bekend van Kong: Skull Island, weten dat hij wel een origineel idee heeft voor een Marvel film...

Roberts, die op dit moment bezig is met een film, gebaseerd op de populaire Metal Gear Solid Games, zegt dat zijn verfilming van het spel ''gek en punk rock''-achtig wordt. Ook bestaat de mogelijkheid dat de film een R rating krijgt. Daarna zou Roberts graag aan de slag willen gaan met een Marvel film, maar dan wel eentje zonder superhelden en met bijna alleen maar normale mensen erin.

Zo zei de regisseur: ''Ik wil een Marvel film maken geheel zonder superhelden. Ik zou gaan voor een absurdistisch drama/komedie, waarin een groep normale mensen gevolgd wordt die probeert om te gaan met de magie en de aliens die zich in hun wereld bevinden'' Dit klinkt erg origineel, maar Marvel heeft al soortgelijke comics gemaakt die dus mogelijk door Roberts verfilmd zouden kunnen worden; zo is er Damage Control, waar een bedrijf de superhelden-chaos probeert te beperken en de boel repareert nadat er gevechten zijn geweest. Ook bracht Marvel in 2004 een komedie-serie uit rondom de fotograaf Phil Sheldon, die superhelden-verhalen vertelt vanuit zijn eigen perspectief.



NieuwsFilm

meest populair