Tom Holland emotioneel onder Avenger-rol

In tranen om het zien van zijn helden.

De jonge acteur Tom Holland debuteerde als tiener in Captain America: Civil War (2016) om vervolgens een jaar later zijn eigen film te krijgen. Dit jaar zien we hem in Avengers: Infinity War en volgend jaar duikt hij op in Avengers 4 en het vervolg op Spider-Man Homecoming.

"Deze films zijn zo onwerkelijk voor me. Het voelt niet als films maken. Het voelt alsof ik een soort van prijsvraag heb gewonnen en kan rondhangen met de Avengers. Om dit te kunnen doen is waanzinnig," zei Holland. Hij had bijvoorbeeld een opname met Robert Downey Jr. "Ik heb te weinig tijd om na te denken waarmee ik bezig ben totdat ik op het vliegtuig naar huis zit. 'Jemig, ik heb zojuist werk afgeleverd voor Avengers!' Voor mij is dat onwerkelijk," aldus de ondertussen 21 jarige Holland.

In het interview met de Inquirer zegt de acteur dat hij soms ook heel emotioneel wordt:"Toen we tijdens D23 de trailer toonden, zat ik daar met alle Avengers. Ik zag mensen die ik jarenlang in films zag. Ik moest op het podium huilen. Het is geweldig om te kunnen zeggen dat je onderdeel van deze fantastische wereld bent en het podium op te gaan. Ik was best onder de indruk en moest huilen."

Over een paar weken gaat Hollands Peter Parker de ruimte in, in Infinity War.



NieuwsFilm

meest populair