Sci-fi wraakfilm 'Upgrade' krijgt gewelddadige 16+ trailer.

Sci-fi wraakfilm 'Upgrade' krijgt gewelddadige 16+ trailer.

Van de bedenker van 'Saw' en 'Insidious'.

Bekijk nu hieronder de trailer voor de brute actiethriller Upgrade, waarin Logan Marshall-Green (Spider-Man Homecoming, Snowden) een upgrade krijgt van lichaam en geest om de moord op zijn vrouw te wreken.

Upgrade is geschreven en geregisseerd door Leigh Whannell, die de scripts voor Saw en Insidious schreef en het brein achter de concepten van die films is.

Grey Trace en zijn vrouw worden beroofd door een stel criminelen, op zeer gewelddadige wijze. Zijn vrouw wordt vermoord tijdens deze brute en dodelijke beroving en hijzelf raakt verlamd. Dus zint hij op wraak, maar kan niets doen. Dan wordt hij benaderd door een uitvinder die tevens miljardair is, die beschikt over een experimenteel genezingsproces waarbij zijn Grey's lichaam meteen een 'upgrade' krijgt. De miljardair biedt hem die genezing aan, een kunstmatig intelligent implantaat genaamd STEM, waardoor Grey fysieke vermogens krijgt die hij nooit eerder heeft ervaren. En de mogelijkheid om zich te wreken op de moordenaars van vrouw, die hem voor dood achterlieten.



NieuwsFilm

meest populair