Eerste trailer 'The First Purge' terug naar het begin

Eerste trailer 'The First Purge' terug naar het begin

Hoe het allemaal startte.

Even geleden was er al de pakkende teaser en nu kun je kijken naar de eerste beelden uit de vierde Purge-film. Dit keer gaan we terug in de tijd en zien we - zoals de titel al aangeeft - de eerste editie van de zuiveringsavond. Check hieronder naast de officiële trailer voor The First Purge ook het affiche.

Na The Purge (2013), The Purge: Anarchy (2014) en The Purge: Election Year (2016) zien we de allereerste avond waarop er 12 uur lang een wetteloosheid van kracht is. Hiermee moet het jaarlijkse misdaadcijfer onder de één procent komen. De partij achter de avond is New Founding Fathers of America (NFFA) en het brein achter de Purge is personage van Marisa Tomei. Maar alles loopt uit de hand, als het experiment wordt misbruikt en de onschuldige slachtoffers in de stad harder terugvechten dan verwacht.


Er zijn ook rollen voor Y'Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade en Luna Lauren Velez en de regie lag dit keer in handen van Gerard McMurray. Vanaf 5 juli draait Purge 4 in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder de poster:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair