Netflix

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Welke films zijn vanaf deze week te streamen?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 20:06 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn. Waar dat er vorige week meer dan honderd zijn, haalt men deze week maar net meer dan vijf titels.

Come Sunday (2018)
Regie: Joshua Marston | Cast: Keith Stanfield, Jason Segel, Chiwetel Ejiofor, Martin Sheen | Bekijk de trailer
Een film die Netflxi aankocht tijdens Sundance. Het is het waargebeurde verhaal van Carlton Pearson, een priester die predikte dat er geen hel bestond. Dat tot ongenoegen van de kerk, die besloot hem in 2004 tot ketter te verklaren en te verstoten. Een krachtig verhaal over persoonlijke overtuiging en hoe je daarmee omgaat als het in weerwil van de rest is.

De Ontsnapping (2015)
Regie: Ineke Houtman | Cast: Rik Mayall, Abbey Hoes, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Isa Hoes | Bekijk de trailer
Julia is al haar gevoelens kwijt. En daar wil ze aan ontkomen. Dus verlaat ze haar gezin, in een poging weer te leven, de liefde te voelen en lekkere seks te hebben. Tijdens de zoektocht naar zichzelf, ontdekt ze een geheim uit haar verleden en merkt ze dat haar leven daardoor nog altijd bepaald wordt. Naar het gelijknamige boek van Heleen van Royen.

Somewhere in Time (1980)
Regie: Jeannot Szwarc | Cast: Christopher Reeve, Jane Seymour, Christopher Plummer, Teresa Wright | Bekijk de trailer
Richard Collier wil toneelschirjver worden. Tijdens de opvoering waarbij hij afstudeert, geeft een oude vrouw hem een horloge cadeau en fluistert ze de woorden: 'kom bij me terug'. Jaren later ziet hij een oude foto van een jonge vrouw, achterhaalt hij haar identiteit en doet hij een schokkende ontdekking.

Pickpockets (2018)
Regie: Peter Webber | Cast: Carlos Bardem, Carlos Humberto Camacho, Marcela Mar, Matthew Moreno | Bekijk de trailer
Bogota is de hoofdstad van Colombia. Daar opgroeien is niet eenvoudig, maar het leven biedt zeker kansen. Zo voor een zestienjarig straatschoffie, die op het slechte pad raakt. Hij leert samen met twee van zijn vriendjes de kunst van het zakkenrollen en gaat daarvoor in de leer bij een meester in de kunst.

Khumba (2013)
Regie: Anthony Silverston | Cast: Jake T. Austin, Steve Buscemi, Loretta Devine, Laurence Fishburne | Bekijk de trailer
Amusante jeugdfilm over Khumba, een zebra die maar over de helft van zijn lichaam strepen heeft. Als er een grote droogte plaatsvindt, krijgt hij daar de schuld van en moet hij zijn kudde verlaten. Daarop begint hij samenmet een overbezorgde gnoe en een flamboyante struisvogel een zoektocht naar de ontbrekende strepen.

De rest
We schreven het al: dit is niet de beste week. Verder verscheen er namelijk maar één titel en ook nog een behoorlijk matige...

Komedie
A Haunted House 2 (2014)
I Am Not An Easy Man (2018)

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

Filmtips op de openbare tv komende week:

za. Jarhead
zo. The Huntsman: Winter's War (tv-p)
ma. X-Men Origins: Wolverine
di. Jupiter Ascending (tv-p)
wo. The Transporter Refueled (tv-p)
do. Troy
vr. Mommy

Joslyn

Avatar

Somewhere in time met de enige, echte Superman maar een keer proberen.

chefry1983

Avatar

Hele matige week. Niets interessants maar ik heb nog genoeg te kijken op netflix

nieuwslaatste nieuws

meest populair