Elizabeth Olsen wil graag een Scarlet Witch film 'House of M' zien

Elizabeth Olsen wil graag een Scarlet Witch film 'House of M' zien

De actrice lijkt zich toch bedacht te hebben en ziet een standalone film wel zitten...

Ongeveer een week geleden kwam er nog een artikel langs waarin Elizabeth Olsen liet weten dat ze geen solofilm voor Scarlet Witch hoeft en dat het ook niet iets is waar Marvel achteraan zit. Maar nu lijkt het er toch op dat de actrice van mening is veranderd. Sterker nog, ze weet zelfs al welk verhaal ze graag verfilmd zou willen zien, namelijk House of M.

Dit verhaal stamt uit in 2005 en volgt een Scarlet Witch die aan waanvoorstellingen lijdt, nadat ze haar twee kinderen verloren heeft die ze had met Vision (Paul Bettany). Als gevolg hiervan creëert Scarlet Witch een alternatieve realiteit, een waarin haar familie nog bij elkaar is en van koninklijken bloede is. De mutanten luisteren ondertussen allemaal naar Magneto. Het is een gedetailleerd verhaal, waarschijnlijk lastig te verfilmen in twee uur tijd, maar Olsen zou dat maar wat graag doen als Marvel er tenminste het groene licht voor geeft:

''Ik zou graag een standalone film willen maken, en dan het liefst House of M. Het verhaal draait om de relatie tussen Vision and Scarlet Witch die een nep leven leiden. Wanneer Vision dat vertelt aan Scarlet Witch krijgt ze zo'n klap te verduren dat ze gek wordt en alle mutanten vermoordt. Maar dat is een X-Men verhaal, dus het zou wel wat aangepast moeten worden''.

De vraag is of Marvel dit ook ziet zitten en of Vision en Scarlet Witch beiden Avengers: Infinity War en Avengers 4 overleven...



NieuwsFilm

meest populair