Algemeen

'X-Men: Dark Phoenix' lijkt X-Men franchise af te ronden

Nog drie films te gaan?

door Bram de Groot om 06:39 in Algemeen
Met een grote kans dat The Walt Disney Company in de zomer van 2019 de aankoop van 21st Century Fox afrondt, lijkt het erop dat de Marvel-filmreeks - en dan vooral de X-Men franchise - van filmstudio 20th Century Fox afgerond gaat worden. Dit wordt mogelijk zelfs al X-Men: Dark Phoenix.

Bleeding Cool meldt namelijk dat hun bron Brent Andrew aanwezig was bij een college waar een gesprek plaatsvond tussen studenten en enkele zeer gerenommeerde productiemensen van Fox. Tijdens het gesprek zou zijn aangegeven dat Dark Phoenix de laatste film zal zijn in de huidige X-Men tijdslijn. Ook zouden alle productieleden van de franchise van de projecten afgehaald worden, aangezien de rechten naar Disney / Marvel Studios gaan.

Ook zou Marvel Studios-baas Kevin Feige al bezig zijn om alle Fox-Marvel personages "schoon te maken". Kortom, Feige wil waarschijnlijk al een plan hebben om veel gebruikte personages als Wolverine, Mystique en Magneto te kunnen introduceren in het Marvel Cinematic Universe. Bleeding Cool geeft aan dat het gaat om X-Men, Deadpool en Fantastic Four.

Voor wat betreft Simon Kinbergs Dark Phoenix werd ook aangegeven dat reeds opgeheven sets digitaal worden nagemaakt. De film krijgt reshoots en werd onlangs met een paar maanden uitgesteld naar 14 februari 2019. Binnenkort verschijnt Deadpool 2 en The New Mutants staat gepland voor augustus 2019.

Hieronder nog een coole poster voor het reeds genoemde Deadpool 2. Deze heeft veel weg van een eerdere comic.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Het is namelijk dat New Mutants een verdacht gevalletje is. Twee maal uitgesteld! Bijna anderhalf jaar later dan oorspronkelijk gepland! 4 maanden van te voren werd New Mutants voor de 1e keer uitgesteld, nadat de vorige maand bekend was gemaakt van Disney en Fox. Allerlei soorten geruchten dat de testscreenings van New Mutants niet goed waren bevallen. Niet eng genoeg bla, bla. Kortom ik begrijp dat er vele geruchten gerelateerd worden aan Disney/Fox mbt New Mutants. En dan komt je uit op X-Men: Dark Phoenix die de boel af kan ronden. Last but least is nog die zogenaamde Gambit film. Don't get me started on that one.
benjamin

Avatar

Master Of Films "Last but least is nog die zogenaamde Gambit film. Don't get me started on that one. "
Hé dat is precies hoe de studio ook lijkt te denken over Gambit.

Secret1994goesFilm

Avatar

Jammer dat het plots zo 'bergaf' gaat bij dat X-men universum.
First Class was een leuke start.
Days of Futures Pas was ook wel leuk.
Apocalypse ietsje minder, teleurgesteld in villain.

Hoop dat ze er toch nog iets van kunnen maken en ze ooit misschien met het Marvel-Avengers-universum kruisen.

Sunspot

Avatar

^

First Class is een parel, zo mooi ook, DoFP was awesome!

DoFP zou een waardige afsluiter zijn geweest.

Maar gaan ze nou de karakters hercasten...

Trouwens, die Daniel Cudmore (Collusus van de oude cast) zou ook een superheld spelen in Dark Phoenix, ben benieuwd wie en hoe groot zijn rol zal zijn Smiley face

draganta

Avatar

Das leuk, waar zijn men Cable films waar men over sprak?

Artificialis

Avatar

Met pijn in mijn hart zal ik afscheid nemen van de jonge en de oude cast, gesteund door de gedachte dat het MCU met een succesvolle eigen invulling zullen komen. Met hoogtepunten als X-Men 2, First Class, Days of Future Past en Logan zullen ze bij het MCU hard hun best moeten doen om dit niveau te evenaren.

Sunspot

Avatar

^

Het zal totaal anders worden bij Marvel, gewoon AVengers, maar dan met Xmen.

Bij Fox/Singer/Vaugh was juist het betere dat het veel menselijker was, meer serieus, drama erbij, ga dat zeker missen als alles echt mocht doorgaan.

NieuwsFilm

meest populair