Nieuwe details verhaal Dwayne Johnsons 'Jungle Cruise'

Nieuwe details verhaal Dwayne Johnsons 'Jungle Cruise'

En Edgar Ramirez voegt zich bij de cast van Johnson en Emily Blunt

Waar gaat Jungle Cruise eigenlijk over? De film is gebaseerd op de gelijknamige pretparkattractie in meerdere Disney Parks over de wereld. Jaume Collet-Serra (The Commuter, The Shallows) zal de regie op zich nemen. Dwayne 'The Rock' Johnson en Emily Blunt gaan de hoofdrollen spelen, en daar is deze week een castlid aan toegevoegd: Edgar Ramirez, die eerder naast Blunt speelde in The Girl on the Train, recentelijk in Bright te zien was en bijna tien jaar geleden schitterde in de titelrol van Carlos.

Maar waar gaat Jungle Cruise nou eigenlijk over? De hoofdpersonen moeten een boom in de jungle zoeken, die helende krachten heeft. Edgar Ramirez gaat een man met een conquistador achtergrond spelen, die als één van de schurken van de film dienst zal doen. Het is nog niet duidelijk of hij de hoofdschurk zal worden, want naast met wilde dieren krijgen de protagonisten ook te maken met een Duitse expeditie die ook naar dezelfde boom op zoek is.

Dwayne Johnson gaat de kapitein van een boot spelen, mogelijk Frank Francisco genaamd, die samenwerkt met een wetenschapster gespeeld door Emily Blunt, die waarschijnlijk Lily Houghton zal heten. Zij zal bijgestaan worden door haar broer. Het hele avontuur speelt zich af in de Amazone tijdens de jaren twintig van de vorige eeuw.



NieuwsFilm

meest populair