'Man of Steel' was gepland als start van vijfdelig verhaal

'Man of Steel' was gepland als start van vijfdelig verhaal

De plannen van Zack Snyder waren groot...

Na het succes van Man of Steel, besloot Warner Bros. ineens dat een gedeeld DC-filmuniversum een goed idee zou zijn. Dus werd Zack Snyders plan voor Man of Steel 2 geschrapt en vervangen door Batman v Superman: Dawn of Justice. Dat is althans het verhaal, maar de werkelijkheid ligt anders.

Storyboard-maker Jay Oliva, die aan beide films werkte, stelt dat het altijd het plan was om BvS als vervolg op Man of Steel te maken.




Kortom: Snyder zou altijd al van plan zijn geweest om na Man of Steel met BvS op te proppen te komen. Het verhaal komt overeen met eerdere opmerkingen van producent Charles Roven, die vertelde dat men al bij het maken van Man of Steel wist dat het universum uitgebreid moest worden.

Interessant is de vraag wat er nu gaat gebeuren met die vijfdelige verhaallijn waar Oliva het over heeft. Met de tegenvallende prestaties van Justice League werd daarop besloten niet meer verder te gaan met Justice League 2 en dat lijkt voorlopig een punt achter de plannen van Snyder te zetten.

NieuwsFilm

meest populair