Gaat Ryan Coogler 'Black Panther 2' ook maken?

Gaat Ryan Coogler 'Black Panther 2' ook maken?

Marvel-baas Kevin Feige probeert hem voor het vervolg te strikken.

Hoewel Avengers: Infinity War een terugkeer naar Wakanda zal bevatten en vele personages uit Black Panther ook in Avengers: Infinity War een belangrijke rol zullen spelen, hebben betrokkenen bij de film specifiek gezworen dat Avengers: Infinity War niet een onofficiële 'Black Panther 1.5' zal zijn, zoals Captain America: Civil War een onofficiële 'Avengers 2.5' was.

Het werkelijke Black Panther-vervolg wordt momenteel nog ontwikkeld, en in een nieuw interview met Collider heeft Marvel-baas Kevin Feige laten weten dat hij graag de regisseur van de eerste film, Ryan Coogler, graag weer terug wil als regisseur voor deel twee:

''We willen zeker dat Ryan terugkeert en zijn daar actief mee bezig momenteel. Wannneer zat het allemaal gebeuren? Een heleboel daarvan zal zijn wanneer Ryan dat wil, we willen niet overhaastig te werk gaan. Ik heb wel een idee daarover, maar zoals eerder gezegd gaan we nog niets aankondigen over Marvel-films van na Avengers 4, hopelijk totdat Avengers 4 is uitgekomen. Nog een reden dat we dit jaar niet naar Comic-Con gaan.''

Ryan Coogler heeft eerder laten zien geen haast met sequels te hebben, door Black Panther te maken in plaats van meteen aan de slag te gaan met een vervolg op Creed. Door het enorme succes van Black Panther (de film is de succesvolste Marvel-film tot nu toe, staat derde op de lijst van grootste opbrengst in de VS aller tijden en tiende wereldwijd) kan de regisseur ook een flinke salarisverhoging eisen, waar de huidige onderhandelingen vermoedelijk deels over gaan.



NieuwsFilm

meest populair