Algemeen

Gaat Ryan Coogler 'Black Panther 2' ook maken?

Marvel-baas Kevin Feige probeert hem voor het vervolg te strikken.

door Kaj van Zoelen om 12:17 in Algemeen
Hoewel Avengers: Infinity War een terugkeer naar Wakanda zal bevatten en vele personages uit Black Panther ook in Avengers: Infinity War een belangrijke rol zullen spelen, hebben betrokkenen bij de film specifiek gezworen dat Avengers: Infinity War niet een onofficiële 'Black Panther 1.5' zal zijn, zoals Captain America: Civil War een onofficiële 'Avengers 2.5' was.

Het werkelijke Black Panther-vervolg wordt momenteel nog ontwikkeld, en in een nieuw interview met Collider heeft Marvel-baas Kevin Feige laten weten dat hij graag de regisseur van de eerste film, Ryan Coogler, graag weer terug wil als regisseur voor deel twee:

''We willen zeker dat Ryan terugkeert en zijn daar actief mee bezig momenteel. Wannneer zat het allemaal gebeuren? Een heleboel daarvan zal zijn wanneer Ryan dat wil, we willen niet overhaastig te werk gaan. Ik heb wel een idee daarover, maar zoals eerder gezegd gaan we nog niets aankondigen over Marvel-films van na Avengers 4, hopelijk totdat Avengers 4 is uitgekomen. Nog een reden dat we dit jaar niet naar Comic-Con gaan.''

Ryan Coogler heeft eerder laten zien geen haast met sequels te hebben, door Black Panther te maken in plaats van meteen aan de slag te gaan met een vervolg op Creed. Door het enorme succes van Black Panther (de film is de succesvolste Marvel-film tot nu toe, staat derde op de lijst van grootste opbrengst in de VS aller tijden en tiende wereldwijd) kan de regisseur ook een flinke salarisverhoging eisen, waar de huidige onderhandelingen vermoedelijk deels over gaan.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Zal me niks verbazen als Coogler straks gewoon een compleet andere film gaat doen ipv Black Panther 2.

Rich Art

Avatar

31 ook pas en dan al zo succesvol als regisseur... Awesome hoor!

ISIM

Avatar

Ik hoop het wel. Deze man kan echt een verhaal vertellen. Hij weet je altijd te raken en hij weet wie die moet casten. In intervieuws komt die ook puur over, geeft nooit gemaakte antwoorden. Weet alleen niet of mensen nog op fase 4 zitten te wachten. Enige wat ik me kan bedenken is dat in de nieuwe fase alle werelden samen komen, dus zeg maar veel mini Avengers films. En dan het liefst met mutanten erbij.

benjamin

Avatar

ISIM "Weet alleen niet of mensen nog op fase 4 zitten te wachten."
Serieus? Niet gezien hoeveel hun films nu nog allemaal opbrengen?

ISIM

Avatar

Ja serieus haha, ik ben een enorme comicbook/movie liefhebber. Maar ben het nu wel Eem beetje zat aan het worden. Lijkt wel of er geen andere films meer gemaakt worden of ze krijgen minder aandacht?

chefry1983

Avatar

ik stem voor michael bay !!! lekker een explosieve MCU film !!!

benjamin

Avatar

ISIM "Lijkt wel of er geen andere films meer gemaakt worden of ze krijgen minder aandacht?"
Vooral dat laatste lijkt mij, want er komen best wel genoeg andere titels uit. Uiteindelijk maken superheldenfilms nog geen 10% uit van wat uitkomt.

NieuwsFilm

meest populair