'Gods of Egypt'-actrice naast Aaron Eckhart in real-time actiethriller 'Live!'

'Gods of Egypt'-actrice naast Aaron Eckhart in real-time actiethriller 'Live!'

Steven C. Miller moet een film maken die tijdgebonden is.

De laatste keer dat we wat meekregen van actiethriller Live! stamt alweer uit 2015, toen aangekondigd werd dat Aaron Eckhart (Olympus Has Fallen) de hoofdrol zal spelen als een in ongenade gevallen agent. Bijzonder klinkt het niet, maar de aanpak van de onderneming wel: het avontuur moet zich in een tijdsperiode van 80 minuten afspelen. In real-time, zoals bijvoorbeeld gedaan is in tv-serie 24. Nu is via The Hollywood Reporter uitgekomen dat Gods of Egypt-actrice Courtney Eaton eveneens een rol te pakken heeft.

Eckhart speelt Kyle Penny, een agent die niet geliefd is en in een race tegen de klok de ontvoerde dochter van de politiecommissaris moet zien te vinden. Een gemakkelijke klus is dit niet, want hij heeft per ongeluk haar ontvoerder gedood en weet niet waar ze is. Ze heeft maar 80 minuten te leven en hetzelfde geldt misschien voor Penny, die te maken krijgt met een gestoorde moordenaar. Tijdens de zoektocht slaat de politieagent de handen ineen met de ambitieuze online journaliste Ava Brooks, die de achtervolging live uitzendt.

Eaton, die ook o.a. in Mad Max: Fury Road zit, zal de verslaggeefster spelen. Andere castleden zijn niet bekendgemaakt. Wel is er van filmmaker gewisseld. Nu is het de bedoeling dat Steven C. Miller plaatsneemt in de regiestoel, dat deed hij eerder voor Bruce Willis-vehikels Extraction, Marauders en First Kill. Pas geleden zette hij de puntjes op de i van Escape Plan 2: Hades, waar Sylvester Stallone samen met Dave Bautista zien in zal zijn. Nu Live! eindelijk een regisseur heeft, wil productiebedrijf The Solution Entertainment Group dat deze mei de opnames beginnen in Alabama.



NieuwsFilm

meest populair