'Avengers 4' wordt nog groter en beter

'Avengers 4' wordt nog groter en beter

Er staat ons nog wat te wachten.

Met veel geweld debuteerde Avengers: Infinity War afgelopen dagen in de wereldwijde bioscoopzalen. In de film is het Thanos versus de rest in zijn zoektocht naar de Infinity Stones. Het verhaal werd geschreven door Christopher Markus en Stephen McFeely en zij geven nu aan dat het vervolg Avengers 4 "nog groter en beter wordt".

Het duo sprak met The Hollywood Reporter over hun vierde Marvel-film die ze samen met regisseurs Anthony en Joe Russo maken en hun toekomst in het Marvel Cinematic Universe.

"We zijn erg gelukkig met onze rol, want man, Avengers 4 is beter dan wat je net hebt gezien," aldus McFeely, die werd aangevuld door Markus, "En groter." McFeely over hun toekomst in het MCU: "We zijn erg gelukkig met hoe het vordert. We zijn een nieuw bedrijf gestart en we willen op een bepaald moment zeker terugkeren bij Marvel, als zij dat ook willen. Maar we hebben een rare, nieuwe job om heel veel andere projecten te helpen en om onze eigen projecten te schrijven. Het is een soort droomscenario."

Het duo maakte samen met de Russo's de films The Winter Soldier (2014), Civil War (2016) en Infinity War (2017). Daarvoor leverden ze al het script af voor Captain America: The First Avenger (2011) en Thor: The Dark World (2013) en poetsten het script van Guardians of the Galaxy (2014) op. De vierde Avengers-film staat gepland voor 2 mei 2019.



NieuwsFilm

meest populair