Regisseur ingehuurd voor derde 'Annabelle'-film

Regisseur ingehuurd voor derde 'Annabelle'-film

Na John R. Leonetti en David F. Sandberg krijgt nu iemand anders de kans om ons angst aan te jagen met de demonische pop.

Gary Dauberman, de scenarist die eerder de scripts schreef voor Annabelle en Annabelle: Creation, maar ook voor de hit-horrorfilm It, zal zijn regiedebuut maken met het derde deel in de horror-franchise over de moordende pop. De films maken deel uit van het Conjuring-filmuniversum van New Line Cinema.

Details over de plot van de sequel worden vooralsnog geheimgehouden, maar het verhaal zal zich uiteraard opnieuw richten op de porseleinen pop die bezeten wordt door demonische krachten. Dauberman zal net als bij de vorige twee films ook het script schrijven. James Wan (regisseur van The Conjuring) produceert opnieuw.

De regie van de eerste Annebelle was in handen van John R. Leonetti, terwijl David F. Sandberg (Lights Out) het tweede deel (dat fungeerde als prequel) voor zijn rekening nam. Het is nog onduidelijk waar het derde deel op de tijdlijn van de franchise zal vallen. Iets dat we wel met zekerheid kunnen zeggen, is dat de film in juli 2019 de bioscopen zal terroriseren.



NieuwsFilm

meest populair