Marvel heeft al plannen voor films tot 2025

Dus inderdaad: het eindigt voorlopig niet.

Ja, Avengers 4 is het einde van het MCU zoals we dat tot nu toe kennen. Maar nee, het is niet het einde van Marvel, zoals studiobaas Kevin Feige onlangs al terecht opmerkte. Nu blijkt dat er al gedacht wordt over films tot 2025. Dat laat Feige weten in een interview met Associated Press.

Het MCU-meesterbrein stelt dat er uitgebreid gesproken wordt over de toekomst van de franchise, zodat fans de komende jaren genoeg hebben om van te genieten. "We denken altijd vooruit. Net als mensen denken dat ze weten wat we van plan zijn, doen we iets heel anders en dat zal ook na Infinity War en in de opbouw naar de volgende Avengers-film zo zijn. En we hebben eerder vandaag nog gesproken over onze plannen voor 2024 en 2025," aldus Feige.

Vorig jaar nog onthulde Feige dat er al twintig films in ontwikkeling waren voor na het verschijnen van Avengers 4. Zestien daarvan zijn gepland voor de komende zeven jaar, dus tot 2025. Maar die plannen zouden wel eens kunnen veranderen, mede door het feit dat het erop lijkt dat Marvel straks weer de rechten op de X-Men en de Fantastic Four heeft.

Hieronder het lijstje met MCU-films waarvan we al zeker weten dat ze er komen.


Ant-Man and the Wasp komt uit op 5 juli 2018
Captain Marvel komt uit op 7 maart 2019
Avengers 4 komt uit op 2 mei 2019
Spider-Man: Homecoming 2 komt uit op 4 juli 2019
Guardians of the Galaxy Vol. 3 komt uit in 2020


NieuwsFilm

meest populair