Algemeen

Marvel heeft al plannen voor films tot 2025

Dus inderdaad: het eindigt voorlopig niet.

door Jim Pedd om 07:49 in Algemeen
Ja, Avengers 4 is het einde van het MCU zoals we dat tot nu toe kennen. Maar nee, het is niet het einde van Marvel, zoals studiobaas Kevin Feige onlangs al terecht opmerkte. Nu blijkt dat er al gedacht wordt over films tot 2025. Dat laat Feige weten in een interview met Associated Press.

Het MCU-meesterbrein stelt dat er uitgebreid gesproken wordt over de toekomst van de franchise, zodat fans de komende jaren genoeg hebben om van te genieten. "We denken altijd vooruit. Net als mensen denken dat ze weten wat we van plan zijn, doen we iets heel anders en dat zal ook na Infinity War en in de opbouw naar de volgende Avengers-film zo zijn. En we hebben eerder vandaag nog gesproken over onze plannen voor 2024 en 2025," aldus Feige.

Vorig jaar nog onthulde Feige dat er al twintig films in ontwikkeling waren voor na het verschijnen van Avengers 4. Zestien daarvan zijn gepland voor de komende zeven jaar, dus tot 2025. Maar die plannen zouden wel eens kunnen veranderen, mede door het feit dat het erop lijkt dat Marvel straks weer de rechten op de X-Men en de Fantastic Four heeft.

Hieronder het lijstje met MCU-films waarvan we al zeker weten dat ze er komen.

Ant-Man and the Wasp komt uit op 5 juli 2018
Captain Marvel komt uit op 7 maart 2019
Avengers 4 komt uit op 2 mei 2019
Spider-Man: Homecoming 2 komt uit op 4 juli 2019
Guardians of the Galaxy Vol. 3 komt uit in 2020


21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jan231

Avatar

Ik denk dat Black Panther 2 ook in 2019 te zien zal zijn.

Master Of Films

Avatar

@Jan231. Black Panther 2 in 2019? Waarom denk je dat?

Robbepost

Avatar

En ik maar denken dat ze zouden stoppen op hun hoogtepunt ;)

Ninsh

Avatar

Wie zegt dat hun hoogtepunt bereikt is?

Robbepost

Avatar

Ik, dat lees je toch?

Volgens mij is het tweeluik de climax/hoogtepunt van het MCU.
Er staat ook een knipoogje bij trouwens beste Ninsh.

GreenHornet

Avatar

zolang het geld opbrengt gaan ze niet stoppen.

Agent-P

Avatar

Waarom zouden ze stoppen? Wat Hornet terecht opmerkt zolang het nog geld opbrengt zie ik geen reden waarom ze zouden moeten stoppen. Daarnaast brengen ze een hoop leuke films die voor een groot publiek te bekijken zijn.

Sorry van mijn afwezigheid, weet dat jullie mij gemist hebben! Smiley face

Master Of Films

Avatar

Ik heb je wel gemist Agent-P. Popcorn was heerlijk trouwens, lekker gevreten tijdens A:IW en niemand die het hoorde.

RoberPaulsen

Avatar

Oh gelukkig, ik was even bang dat we te weinig superhelden-films zouden krijgen. Ik snap eerlijk gezegd niet wat mensen nou zo bijzonder vinden aan deze 13 in een dozijn films

Agent-P

Avatar

Goed om te horen MoF.

Heb toch de zonde begaan eergisteren en popcorn gegeten tijdens A Quiet Place. Gelukkig was er iemand met een zak snoep/chips die harder ritselde dan ik dus niemand die last van mij had!

Master Of Films

Avatar

^Zolang jij niet de schuldige bent, is er niks aan de hand Agent-P

Rutherford

Avatar

@RoberPaulsen: ik spreek voor mezelf maar met MCU komt mijn kindertijd (terug) tot leven. Misschien nog leuker dat ze er een volwassenen twist aangeven. Ik snap ergens wel dat iemand die die voeling niet heeft, er helemaal niets aan vindt. Een pratende wasbeer, groen onverwoestbaar monster, noem maar op, je moet er voor open staan anders vind je er geen ruk aan. Maar zelfs al ben je anti-superheldenfilms, je kan toch alleen maar respect hebben hoe Marvel hun MCU opgebouwd heeft. Zet daar nog eens in de toekomst de X-Men en Fantastic Four bij, man wat vet. Mocht je er nog aan twijfelen, ik ben een Marvel-fan.
Mijn grootste ontgoocheling als fan is toch wel Age Of Ultron. De comic is nochtans zó goed.

DC kan hier echt wel wat van leren. Een sterke gedetailleerde planning doet veel. Bij DC willen ze gewoon teveel in een te korte tijdspanne. Lopen voor je kan stappen lukt ook niet.

ridjieddo

Avatar

@Rutherford: wow Age of Ultron comic zoog hard...just sayin'

Rutherford

Avatar

Is je volste recht man. Ik vond ‘m goed!

Master Of Films

Avatar

Rutherford "ik ben een Marvel-fan....DC kan hier echt wel wat van leren. Een sterke gedetailleerde planning doet veel. Bij DC willen ze gewoon teveel in een te korte tijdspanne. Lopen voor je kan stappen lukt ook niet."
Zou het maar niet te hard op zeggen, er zijn hier namelijk van die butthurt DC fans aanwezig. Laatst nog werd ik hier nog voor een butthurt fanboy "uitgescholden" of beter gezegd een mislukte poging door een butthurt DC fanboy. Ach het zijn zware tijden voor ze. Ze hebben het al zo moeilijk dat A:IW het zo goed doet. ;)
Plus dat Marvel geen paniekvoetbal speelt met de planning. Ok hier en daar niet geheel volgens de oorspronkelijke planning.
Spider-Man kwam er tussen. Ant-Man/Wasp kwam erbij en de Inhumas werd een gedrocht van een TV serie.

RoberPaulsen

Avatar

@Rutherford: het is niet dat het mijn smaak niet is, ik vond Guardians of the Galaxy geweldig, maar deel 2 is simpelweg een herhaling en is de verassing er wel vanaf. En zo zijn er meer superhelden-films die ik best goed vind, maar moeten er serieus 5 van die films in een jaar uitkomen? Ze veranderen de samenstelling van de groep helden en hop weer een nieuwe serie films. Echt creatief.

NiekG

Avatar

* comment verwijderd*

Rutherford

Avatar

Klopt RoberPaulsen, vind die ook een heel stuk minder. Maar dit jaar heb je met Black Panther, Infinity War, Ant-Man 2 en volgend jaar Capt Marvel en Infinity War toch 5 films die sterk verschillen qua toon? Of de Capt America trilogie, die in feite 1 rode draad hebben waar 3 (waarvan 2 uitstekende) films rond geschreven zijn, waarbij je het personage ziet meegroeien. Daarom ergerde ik mij enigzins aan Thor 3. Die verschilde zoveel van toon met de voorgaande 2... Al was Thor 3 met voorsprong de leukste. Ik snap je wel, maar superheldenfilms zijn meestal erg winstgevend, dus een einde komt er nog niet snel aan - gelukkig maar! Maar wat meer durf en creativiteit mag soms wel.

Rutherford

Avatar

@MOF: ik volg al lang deze site dus weet wel waaraan ik me kan verwachten. Maar ik wil DC niet afkraken. Man Of Steel was een prima film en de langere versie van Batman v Superman was stukken beter dan de bioscoopversie. Jammer van Doomsday. Wonder Woman was leuk, Justice League was kut met peren. Ik kijk erg uit naar The Batman.

Maar bij Marvel kijk ik uit naar elke film en maken ze tot op heden alle hype waar. Alleen de hype rond Black Panther is wat overdreven, maar dat had Marvel ook niet verwacht vermoed ik. Ze durven ook andere genres aan, kunnen we alleen maar toejuichen.

horizon

Avatar

GotG 2 is beter dan eerste deel.
Phase 3 is sowieso pas de fase geweest dat ik echt werd overtuigd.

Master Of Films

Avatar

@Rutherford top antwoord.
Ook top dat je als Marvel fan toch enkele kritische noten hebt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair