Marvel in gesprek met 65 regisseurs voor 'Black Widow'

Marvel in gesprek met 65 regisseurs voor 'Black Widow'

Wie zal het worden?

Sinds haar debuut in Iron Man 2 is Black Widow, oftewel Natasha Romanoff, een belangrijk personage in de Marvel-films geweest, als onderdeel van een groot ensemble of als ondersteunend personage in een bijna-hoofdrol in de films van andere helden. In januari van dit jaar kondigde Marvel aan haar eindelijk haar eigen film te gaan geven, uiteraard met Scarlett Johansson in de hoofdrol.

Er is nog niet duidelijk wanneer de film precies uit gaat komen. Misschien maar goed ook, want in plaats van een releasedatum vast te stellen en dan zo snel mogelijk de film nog helemaal moeten maken om die datum te halen, wat tegenwoordig de norm is in Hollywood, lijkt Marvel het dit keer anders aan te pakken. Justin Kroll van Variety melde via Twitter dat Marvel tot nu toe gesprekken heeft gevoerd met maar liefst 65 regisseurs om Black Widow eventueel te regisseren.

Met wie Marvel allemaal heeft gesproken, is daarbij niet bekend gemaakt. Wel zijn een aantal namen deze week uitgelekt: Deniz Gamze Ergüven (Mustang), Chloé Zhao (The Rider) en Amma Asante (Belle, A United Kingdom).

Daar blijkt in ieder geval uit dat Marvel op zoek is naar een vrouwelijke regisseur voor hun eerste echte film over een vrouw. En dat ze op zoek zijn naar iemand die nog geen ervaring heeft met zulke grote producties en dus waarschijnlijk makkelijk in de Marvel-machine is in te passen.



NieuwsFilm

meest populair