Ryan Reynolds heeft 'Green Lantern' nooit volledig gezien

Ryan Reynolds heeft 'Green Lantern' nooit volledig gezien

Dat onthult de 'Deadpool 2'-acteur in een recent interview.

De superheldenfilm Green Lantern uit 2011 werd zowel door critici als fans niet warm onthaald en was bovendien niet bepaald een opsteker voor de Hollywoodcarrière van acteur Ryan Reynolds. Nu blijkt dat Reynolds de bioscoopversie van Green Lantern nog nooit volledig heeft gezien, zo vertelt hij aan EW.

"Eerlijk, ik heb nog nooit de volledige bioscoopversie van 'Green Lantern' gezien", geeft Reynolds eerlijk toe. "Wel een ruwe montage in een laat stadium". Reynolds blijkt daar een goede reden voor te hebben. "Het is niet dat ik de film nog nooit heb gezien, omdat ik 'm slecht vond. Ik heb in films gespeeld die goed werden ontvangen en die ik zelf ook niet heb gezien, maar ook in films die ik honderden keren heb bekeken terwijl niemand anders ze goed vond", verklaart de acteur.

Desondanks werd Green Lantern flink op de hak genomen in Reynolds nieuwe superheldenfranchise Deadpool en de kans lijkt redelijk groot dat dit ook weer gaat gebeuren in het binnenkort te verschijnen Deadpool 2. "Zo'n grap vond ik gewoon geinig. Ik maak mezelf - al is het eigenlijk meer Wade (de voornaam van Deadpool, red.) gewoon belachelijk", aldus Reynolds.



NieuwsFilm

meest populair