T.J. Miller zal niet te zien zijn in 'Deadpool 3'

Ryan Reynolds liet weten dat de aangeklaagde Miller niet meer terugkeert.

T.J. Miller zal binnenkort te zien zijn in Deadpool 2, opnieuw in de rol van Weasal, het personage dat hij al speelde in de eerste film. Toch lijkt het erop dat het zijn laatste keer zal zijn; de acteur werd aan het begin van dit jaar aangeklaagd door een anonieme vrouw wegens seksueel misbruik. Sommige mensen hadden verwacht dat, als gevolg hiervan, Miller uit Deadpool 2 geknipt zou worden, zoals dat ook al het geval was voor Kevin Spacey in All the Money in the World. Maar Fox besloot om zijn personage niet eruit te halen of te vervangen, al lijkt het er nu dus wel op dat het de laatste keer zal zijn...

In een recent interview werd Ryan Reynolds gevraagd naar Miller, maar hij wilde liever niet op die vraag ingaan. Wel liet de Deadpool-acteur weten dat Miller niet te zien zal zijn in de toekomstige X-Force film, die, naar alle waarschijnlijkheid, gaat dienen als de derde Deadpool film. Wat er precies met zijn personage gaat gebeuren is nog onduidelijk, aangezien de opnames zo goed als afgerond waren op het moment dat de acteur werd aangeklaagd, dus het lijkt onwaarschijnlijk dat Fox het originele einde heeft veranderd om Miller eruit te werken.

Miller is de afgelopen maanden ook nog een paar keer negatief in het nieuws verschenen; zo werd hij recentelijk gearresteerd, voor het lastig vallen van een vrouw in een trein en voor het doen van een valse bommelding bij de politie. Hij moest maar liefst 100.000 dollar betalen en zou ook nog eens in de gevangenis kunnen belanden voor deze misdaden. Recentelijk verliet de acteur ook de HBO komedie serie Silicon Valley, al zei hij dat dat lag aan ''het hebben van een andere mening'' dan die van de regisseurs en dat het gewoon ''niet meer lekker liep''.

NieuwsFilm

meest populair