De doden in 'Avengers: Infinity War' die je niet zag

De doden in 'Avengers: Infinity War' die je niet zag

En de overlevers die je niet zag.

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat Avengers: Infinity War met de vele doden voor heel wat opschudding heeft gezorgd in het Marvel Cinematic Universe. En nu blijkt dat er nog meer doden zijn. In gesprek met The Huffington Post gingen regisseurs Anthony en Joe Russo in op de doden die vielen buiten beeld. Hieronder lichte spoilers voor Infinity War.

De bejubelde regisseurs, eerder verantwoordelijk voor The Winter Soldier en Civil War, hebben aangegeven dat Liv Tylers Betty Ross uit The Incredible Hulk dood is. Ook Jaimie Alexanders Lady Sif uit de Thor-films is gestorven tijdens de Thanos' knip met de vingers waardoor de helft van het universum de dood vond, zich naar een andere dimensie verplaatste of mogelijk zelfs werd opgenomen door de Soul Stone.

Maar wie zijn er nog levend? Aunt May (Marisa Tomei) is er nog en ook Howard the Duck is springlevend. Over het lot van het Thor-personage Jane Foster (Natalie Portman) en Wakanda-heldinnen Shuri (Letitia Wright) en Nakia (Lupita Nyong'o) wilden de regisseurs niets zeggen.

Eerder werd al onthuld dat Valkyrie (Tessa Thompson) de situatie heeft overleefd. Hoe het verder met de vele nog levende en dode personages zal gaan, zien we vanaf begin mei 2019 in Avengers 4.



NieuwsFilm

meest populair