Algemeen

Komt een lang geleden gesneuvelde held terug voor 'Avengers 4'?

Een oud superheld gespot op de set!

door Wouter Drummen om 19:20 in Algemeen
Wie Avengers: Infinity War nog niet heeft gezien, dit artikel beter vermijden: spoilers aanwezig!

In Avengers: Infinity War maakt Thanos korte metten met The Avengers; Marvel's grootste slechterik weet alle Infinity Stones te verzamelen en zo zijn doel te bereiken: hij hoeft slechts met zijn vingers te knippen om de helft van de wereld uit te roeien. Op die manier sneuvelen o.a. Spider-Man, Black Panther en bijna de gehele Guardians of the Galaxy groep, om er maar een paar op te noemen. Toch betwijfelen veel fans of deze personages echt dood zijn of eerder 'tijdelijk' verdwenen: de nodigen hopen deze helden terug te zien, maar nu lijkt het erop dat ook een lang verdwenen superheld terug kan keren, namelijk niemand minder dan Aaron Taylor-Johnson's personage Quicksilver.

Quicksilver offerde zichzelf aan het einde van Avengers: Age of Ultron op en wel om Hawkeye en een kind te redden. Het was zijn eerste en laatste belangrijke rol in het Marvel universum (hij was kort te zien in Captain America: The Winter Soldier), aangezien hij sindsdien niet meer in een Marvel film verschenen is. Grappig genoeg schijnt het zo te zijn dat de acteur getekend had voor meerdere films. Nu is hij dan ook gespot op de set van de nieuwe Avengers film, dus zou het kunnen dat hij terugkeert?

Het zou niet de eerste keer zijn dat Marvel personages terug laat keren uit de dood (denk bijvoorbeeld maar aan Nick Fury, Agent Coulson en natuurlijk Loki) en de kans is groot dat dat ook zal gebeuren in de nieuwe Avengers film van volgend jaar, maar je zou misschien niet snel denken aan Quicksilver. Toch zou het mogelijk zijn; zo wordt er gesproken over nogal wat flashbacks in Avengers 4 waarin Quicksilver wellicht te zien zal zijn.

Sommige mensen geloven dat de gesneuvelde helden en personages in Avengers: Infinity War naar een andere werkelijkheid zijn getransporteerd, waar andere tijd- en ruimtewetten gelden. Misschien dat we in deze alternatieve werkelijkheid of wereld Quicksilver terugzien, net zoals verscheidene gestorven personages. Of misschien dat Scarlett Witch, na het verliezen van haar broer Quicksilver en haar geliefde Vision, aan waanvoorstellingen komt te lijden en zich daardoor in een alternatieve realiteit bevindt (zoals in de House of M comics, een verhaal dat Elizabeth Olsen graag verfilmd zou willen zien).

Ook zou er natuurlijk op een of andere manier gebruik gemaakt kunnen worden van de Time Stone, om Thanos mogelijkerwijs te verslaan, in het verleden of de toekomst, waar Quicksilver deel van uitmaakt. Tijdreizen vormt al jarenlang een onderdeel van de Marvel comics en komt ook voor in de Marvel serie Agents of S.H.I.E.L.D. dus wie weet gaan de films eveneens die kant op. Hoe dan ook, er zijn genoeg mogelijkheden om Quicksilver en andere superhelden terug te laten keren. Hopen jullie dat dit gebeurt?

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Dus ik plaats een reactie over een grote neus, en zeg er bij knappe rat die mij nu anti semiet durft te noemen.
En reacties opeens uitgeschakelt.
En daar gaat de vrijheid van meningsuiting de deur uit.

Robbepost

Avatar

Wat een saai karakter was dat. Beter gewoon weglaten. Zal wel een flashback worden denk ik.

Decepticon

Avatar

Ik hoop het niet, anders heeft niks geen betekenis meer en momenten van emotie ook niet.
De Russo's zeiden dat degene in die Infinity War pre-snap dood gingen, dood blijven en daar ga ik in eerste instantie ook vanuit.

Dat Johnson gespot is op de set van Avengers 4, is idd vast voor flashbacks. We gaan ongetwijfeld tijdreizen, maar ik denk niet dat dat Quicksilver terug zal brengen, misschien voor bepaalde elementen in het verhaal, als ze in die tijdlijn van Age of Ultron wat moeten veranderen ofzo, maar niet voor goed.

Ander droevig nieuws, Margot Kidder (Lois Lane in Superman 1978) is gisteren overleden op 69 jarige leeftijd.

benjamin

Avatar

Obligatoire "didn't see that coming"-opmerking. Verder inderdaad geen comeback waar ik echt op zat te wachten. Als ze nu Malekith hadden gespot, was dat natuurlijk een ander verhaal geweest.

ridjieddo

Avatar

+1 eerste zin benjamin.
Verder lijkt het mij ook geen goeie zet. Laat hem lekker dood blijven.

ThysRomani

Avatar

@Decepticon: pre-snap. Geweldig. +1

Daanminator

Avatar

Lekker iedereen dood laten die nu door de knip van Thanos dood zijn gegaan.
Ruimte en characters genoeg om andere verhalen te verfilmen.

Jogger

Avatar

Spider-man dood, dus die krijgt ook geen solofilm meer bij Marvel. Yeah right!!!

Ereptile

Avatar

Time-Stone voor sommige doden die door Thanos zijn gedood, maar anders vermoed ik flashbacks. Vergeet niet dat zowel Quicksilver als Scarlet Witch hun krachten kregen vanwege experimenten met de Scepter (mind stone).

chefry1983

Avatar

leuk man al die speculaties. Waarom kunnen we niet gewoon niet gaan speculeren en afwachten tot volgend jaar?

eltorro

Avatar

Ik hoop het niet. Teveel personages van het MCU blijven terugkomen uit de dood. En de helden die zijn verdwenen in Avengers komen ook al weer terug. En paar helden die echt dood gaan/blijven zou de serie goed doen.

Limoen

Avatar

Interessante theorie: in Captain America: Civil introduceert Tony Stark ergens in het begin nieuwe technologie: BARF (vraag mij niet waar het voor staat) waarmee hij herinneringen terug kan zien en analyseren. Misschien dus niet helemaal een flasback, maar analyse waar het misging door middel van deze technologie (eerlijk gejatte theorie).

MadGoblin

Avatar

Inderdaad dat zou nergens op slaan. Dan kunnen wij niks meer serieus nemen. De emoties zullen dan verdwijnen.

Denk wel dat de personages op het eind niet echt dood zijn. Zijn simpelweg te veel belangrijke personages van naam. Dat zou kapitaalvernietiging zijn en niet makkelijk vervangbaar qua casting in bijv. spider, doc strange en guadians of galaxy.

Ook toevallig dat de "oude" personages nog wel allemaal leven. Ik zou het namelijk eerder logisch vinden als het juist andersom was geweest. Die oudere generatie zijn characters waar mensen mogelijk op zijn uitgekeken en eerder zullen accepteren. Iemand zoals Robbert Downing Jr. kost ook een vermogen.

Hoop wel dat de personages die daarvoor door Thanos zijn gedood wel echt weg zijn.

NieuwsFilm

meest populair