Komt een lang geleden gesneuvelde held terug voor 'Avengers 4'?

Komt een lang geleden gesneuvelde held terug voor 'Avengers 4'?

Een oud superheld gespot op de set!

Wie Avengers: Infinity War nog niet heeft gezien, dit artikel beter vermijden: spoilers aanwezig!

In Avengers: Infinity War maakt Thanos korte metten met The Avengers; Marvel's grootste slechterik weet alle Infinity Stones te verzamelen en zo zijn doel te bereiken: hij hoeft slechts met zijn vingers te knippen om de helft van de wereld uit te roeien. Op die manier sneuvelen o.a. Spider-Man, Black Panther en bijna de gehele Guardians of the Galaxy groep, om er maar een paar op te noemen. Toch betwijfelen veel fans of deze personages echt dood zijn of eerder 'tijdelijk' verdwenen: de nodigen hopen deze helden terug te zien, maar nu lijkt het erop dat ook een lang verdwenen superheld terug kan keren, namelijk niemand minder dan Aaron Taylor-Johnson's personage Quicksilver.

Quicksilver offerde zichzelf aan het einde van Avengers: Age of Ultron op en wel om Hawkeye en een kind te redden. Het was zijn eerste en laatste belangrijke rol in het Marvel universum (hij was kort te zien in Captain America: The Winter Soldier), aangezien hij sindsdien niet meer in een Marvel film verschenen is. Grappig genoeg schijnt het zo te zijn dat de acteur getekend had voor meerdere films. Nu is hij dan ook gespot op de set van de nieuwe Avengers film, dus zou het kunnen dat hij terugkeert?

Het zou niet de eerste keer zijn dat Marvel personages terug laat keren uit de dood (denk bijvoorbeeld maar aan Nick Fury, Agent Coulson en natuurlijk Loki) en de kans is groot dat dat ook zal gebeuren in de nieuwe Avengers film van volgend jaar, maar je zou misschien niet snel denken aan Quicksilver. Toch zou het mogelijk zijn; zo wordt er gesproken over nogal wat flashbacks in Avengers 4 waarin Quicksilver wellicht te zien zal zijn.

Sommige mensen geloven dat de gesneuvelde helden en personages in Avengers: Infinity War naar een andere werkelijkheid zijn getransporteerd, waar andere tijd- en ruimtewetten gelden. Misschien dat we in deze alternatieve werkelijkheid of wereld Quicksilver terugzien, net zoals verscheidene gestorven personages. Of misschien dat Scarlett Witch, na het verliezen van haar broer Quicksilver en haar geliefde Vision, aan waanvoorstellingen komt te lijden en zich daardoor in een alternatieve realiteit bevindt (zoals in de House of M comics, een verhaal dat Elizabeth Olsen graag verfilmd zou willen zien).

Ook zou er natuurlijk op een of andere manier gebruik gemaakt kunnen worden van de Time Stone, om Thanos mogelijkerwijs te verslaan, in het verleden of de toekomst, waar Quicksilver deel van uitmaakt. Tijdreizen vormt al jarenlang een onderdeel van de Marvel comics en komt ook voor in de Marvel serie Agents of S.H.I.E.L.D. dus wie weet gaan de films eveneens die kant op. Hoe dan ook, er zijn genoeg mogelijkheden om Quicksilver en andere superhelden terug te laten keren. Hopen jullie dat dit gebeurt?

NieuwsFilm

meest populair