POLL: Hoe eng vind jij  'IT' eigenlijk?

POLL: Hoe eng vind jij 'IT' eigenlijk?

Deed je het in je broek of gaapte je de film weg?

Iedereen die het eerste deel graag had willen zien, heeft dit ondertussen ongetwijfeld gedaan en velen van hen kijken waarschijnlijk uit naar het tweede deel. Andy Muschietti's Stephen King-verfilming IT was namelijk een monsterhit. In deze POLL de vraag: hoe eng vond jij de film eigenlijk?

De filmmakers kozen voor IT gelukkig voor een R-rating / 16 jaar en ouder-insteek. Dit leverde bloederige en zo af en toe wat scare jumps op. Uiteraard draait de film niet direct om Bill Skarsgårds Pennywise the Clown. Het is meer een verhaal over jeugd en vriendschap. Een thema dat in het tweede deel IT: Chapter Two, te verschijnen in september 2019, ongetwijfeld terugkeert.

De opnames voor het tweede deel gaan binnenkort starten. De Loser's Club keert terug om opnieuw af te rekenen met 'het'. De Losers worden gespeeld door James McAvoy (Bill), Jessica Chastain (Beverly), Bill Hader (Richie), James Ransone (Eddie), Andy Bean (Stan), ??? (Ben) en ??? (Mike). Regisseur Muschietti zei onlangs nog dat deel 2 nog enger wordt en dat je luiers mee moet nemen.

Hieronder de POLL. Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair