Algemeen

Films na 'Avengers 4' worden verrassend en verfrissend

Er lijken er al een aantal duidelijk.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:02 in Algemeen
Nog een klein jaartje en dan is met Avengers 4 de derde fase van het Marvel Cinematic Universe afgerond. Uit een gesprek tussen Marvel Studios-producent Nate Moore en Screen Rant werd duidelijk dat we waarschijnlijk flink wat onverwachte titels kunnen verwelkomen.


"Ik denk dat het voor ons een kans is om een emotioneel afscheid te nemen van personages die we al een tijdje kennen, maar ook om personages te introduceren die compleet nieuw en hopelijk verrassend gaan aanvoelen bij zowel onze die-hard fans als fans van onze films die niet zo goed thuis zijn in de comics.

Er zijn geweldige ideeën waar we intern over hebben gesproken en waarvan ik denk dat ze verrassend en verfrissend zullen zijn voor het publiek, terwijl we ook doorgaan met het verkennen van personages die we al kennen. De nieuwe voelen altijd heel spannend, omdat ze van alles kunnen zijn. We bevinden ons nu op het punt waar we voor alles openstaan, wat de beste verhalen zijn om te vertellen, en daartussen zitten ideeën waarvan ik denk dat we erg enthousiast zijn om deze met de mensen te delen."


Na Avengers 4 verschijnt in ieder geval het titelloze vervolg op Spider-Man: Homecoming (zomer 2019) en Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2020). Daarnaast zijn er naar verluidt films in ontwikkeling rond het bekende personage Black Widow en ook The Eternals. Marvel-baas Kevin Feige heeft recent aangegeven dat Ms. Marvel haar opwachting gaat maken. Overigens worden de films voor de volgende fase ergens na Avengers 4 onthuld.

Welke films / helden zou jij graag in de volgende fase van het Marvel Cinematic Universe willen zien?

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Spider-Man: Prom King.

Ik hoop een Doctor Strange 2 te zien en Thor 4. Het personage Thor wordt steeds beter ontwikkelt en ook gespeeld door
Hemsworth, Thor ondergaat eigenlijk hetzelfde proces als Captain America.

En ik verwacht Captain Marvel 2, als de eerste goed scoort en ik denk dat die een mega succes wordt en nog beter gaat scoren dan Wonder Woman.

JIGSAW8

Avatar

Er komt geen thor 4. Na avengers 4 is hij klaar met marvel. Net zoals cris evans en Robert Downey Jr. Bleek trouwens dat Ant-Man en Hawkeye een soort huis arrest hebben gekregen van de overheid. Die ze na de gebeurtenissen van captain America civil war als criminelen zagen. Oftewel het was onmogelijk voor hun om op te komen dagen in avengers 3. En het complete script van avengers 4 is gelekt Door een groep hackers blijkt. En het script blijkt nog waar te zijn ook.

Frietgezicht

Avatar

Eigenlijk hoop ik vooral op een film met Thor en de Guardians(Thor 4 of Guardians 3 dus) want ik vind de wisselwerking tussen hun wel geslaagd.

Er zijn niet echt helden die niet gebruikt zijn die ik echt graag wil zien. Ze hebben toch het meeste wel gebruikt.

Black Panther is bijv wel interessant door een andere leefomgeving en zijn bijrol in Civil War was top maar als karakter op zich vind ik hem nogal mwah.. De karakters om hem heen zorgen voor de humor en de badguy steelt de show.
Hij heeft ook niet de humor, is niet gevat en is totaal niet boeiend in de interactie met andere Avengers.

Liefst zie ik toch ooit een Wolverine ofzo bij de Avengers,dat kan heerlijke scenes opleveren maar afwachten hoe het met die deal gaat.

RoberPaulsen

Avatar

Verrassend en verfrissend. Hij bedoelt een filmt over een superheld. Verrassend...

Comics en Stuff

Avatar

The Eternals word zeer interessant. En helemaal na de introductie van Thanos. Black Window heeft bij mij vraagtekens. Ze is een orginele Avenger en Marvel kennende maken ze 3 films per serie. Scarlett Johansson heeft waarschijnlijk nog 1/2 films na Avengers 4. Ms Marvel word zoiets als Black Panther. Een overhypte poep film. Black Panther 2 is ook bevestigd BTW. Maar eerlijk gezegd kijk ik er niet naar uit. Vond Black Panther zeer saai. Doctor Strange 2 is ook in de maak. Met Nightmare als grote schurk. Ben geïnteresseerd hoe ze Nightmare gaan behandelen in een 12+ film. Spiderman 3 en Ant Man 3 zijn een beetje bevestigd. Maar daar ga ik niet op in. Venom en Silver and Black (Sony Marvel films) kunnen ook nog in deze tijdlijn komen. Dus dat is interessant. Avengers 5 is ook bevestigd door de CEO van Disney.

Dan voor films die ik wil. Thor 4 lijkt me zeer interessant. En helemaal nu met de suporting characters. We hebben Rocket, Groot, Korg, Miek, Valkery, Beta Ray Bill en heel misschien Lady Sif. Ik denk dat een film gebaseerd op Chaos War een stap in de goede richting is voor Thor 4. Daarbij hoop ik op een horror Marvel film. Ghost Rider, Blade, Man Thing en Moon Knight zijn allemaal mogelijken miljoenen makers. En nu Disney bezig is met Fox kunnen X-Men en Fantastic Four ook komen. Als ze slim zijn doen ze alleen een Wolverine film. Anders word fase 4 veel te groot. Nova lijkt me ook een goede stap. Namor en She Hulk lijken me ook goede solo films. En als laatste lijkt het me logisch als ze Captain Marvel 2 doen. Maar dat ligt volledig aan of Captain Marvel goed bevalt

nieuwslaatste nieuws

meest populair