Chris Evans' Human Torch bijna in 'Deadpool 2'

Ze kozen voor iets anders.

Volgens de geruchten zijn de nafilmpjes van Deadpool 2 misschien wel de beste tot op heden. Een paar dagen geleden werd duidelijk dat er oorspronkelijk een clip gepland was waarin Deadpool baby Hitler vermoordt, maar die is geschrapt. Nu blijkt dat er ook het idee was om Chris Evans' Human Torch op te nemen.

Evans, al tijden Captain America in het Marvel Cinematic Universe, speelde de Human Torch in de Fantastic Four-films Fantastic Four (2005) en 4: Rise of The Silver Surfer (2007). In het niet gerealiseerde filmpje zou volgens schrijvers Paul Wernick en Rhett Reese een stukje zitten waarin Evans' Johnny Storm solliciteert om aan te sluiten bij de X-Force.

"Er zijn meerdere ideeën voorbijgekomen. Er werd over meerdere X-Force sollicitaties gesproken. Een daarvan was Chris Evans als Human Torch," aldus Wernick. Hij geeft ook aan dat ze Evans nooit hebben gevraagd voor het optreden. "Nee, nee, zover zijn we nooit gekomen. Iemand had een idee dat we daadwerkelijk hebben gedaan en die was veel beter. Maar we hadden veel X-Force sollicitatiegesprekken, met bizarre, willekeurige mensen die binnenkwamen voor een gesprek."

Lees de FilmTotaal-recensie van Deadpool 2 met drie sterren.



NieuwsFilm

meest populair